18.05.2021

Интервју со Иво Пауновски, Раководител на одделот ИКТ и партнерство

А1 Македонија е избрана за најдобар понудувач на меѓународниот тендер за набавка и имплементација на Smart Lake решение за потребите на Општина Велес. За овој последен од низата успеси на одделот ИКТ, разговаравме со Раководителот на ИКТ и партнерство...

Дознај повеќе

Интервју со Product Marketing тимот на А1 Македонија

Интервју со Елена Ајтарска, Сања Донева-Трајчева, Јане Плавевски и Никола Димоски членови на Product Marketing тимот на А1

А1 Македонија продолжува со подароци за своите корисници

Новите активации на Е-сметка можност за освојување на електричен велосипед

Малку поинакво лето

Во изминатите неколку месеци, драстично се променија активностите на луѓето и начинот на кој ги извршуваат секојдневните работи, и тоа во повеќе сегменти. Училишни часови од дома, online купување на намирници, одржување на состаноци и обуки преку Skype...

Наградна игра за при-пејд корисници на А1 Македонија

Надополни и играј за iPhone SE 20

А1 Македонија со зголемен попуст за уреди за своите корисници на A1 Combo

Летно освежување од А1, попуст од 15.000 денари за купување на уред

Интервју со Филип Поповски, Тим лидер во одделот за бизнис администрација и поддршка

Од идеја до реализација - Дигитална, автоматизирана администрација преку неколку чекори во excel