Проверете достапност на интернет
за локацијата на Вашата компанија

За да Ви овозможиме интернет услуга со најсовремена технологија, Ве молиме внесете ја Вашата адреса и Вашиот телефонски број.

Повеќе информации за Политика за приватност.

Cупербрз интернет во вашата компанија

Ви ги претставуваме новите A1 Net пакети со кои добивате неограничен интернет со одлични брзини за Вашата компанија и бесплатно вклучена фиксна линија. Изберете го пакетот што најмногу Ви одговара и уживајте во сурфањето.

A1 Net Business Pro XL

Неограничен интернет
 • до 500/500 Mbps
  оптички интернет со Wi-Fi Mesh*
 • до 300/20 Mbps
  кабeлски интернет со Wi-Fi Mesh*
Фиксна телефонија
 • Неограничени разговори кон сите мрежи
 • 500 мин. меѓународни разговори
2.399
ден./месечно

A1 Net Business Pro L

Неограничен интернет
 • до 300/300 Mbps
  оптички интернет со Wi-Fi Mesh*
 • до 300/20 Mbps
  кабeлски интернет со Wi-Fi Mesh*
Фиксна телефонија
 • Неограничени разговори кон сите мрежи
 • 200 мин. меѓународни разговори
1.599
ден./месечно
Најдобар избор

A1 Net Business Pro M

Неограничен интернет
 • до 200/200 Mbps
  за оптички интернет
   
 • до 200/20 Mbps
  за кабeлски интернет
   
Фиксна телефонија
 • Неограничени разговори кон сите мрежи
 • 100 мин. меѓународни разговори
1.199
ден./месечно

A1 Net Business Pro S

Неограничен интернет
 • до 50/50 Mbps
  за оптички интернет
   
 • до 50/5 Mbps
  за кабeлски интернет
   
Фиксна телефонија
 • Неограничени разговори кон сите фиксни мрежи
799
ден./месечно

*Во реоните со LAN покриеност максималната брзина изнесува 60 Mbps.

 

Имате можност да активирате дополнителни пакети за разговори во зависност од потребите на Вашата компанија.

 

*Wi-Fi Mesh е уред што го зајакнува Wi-Fi сигналот и Ви овозможува да имате покриеност со Wi-Fi мрежа во секој агол од Вашиот дом. Нашите екипи ќе направат проверка и го инсталираат уредот во Вашиот стан или куќа доколку има потреба од зајакнување на сигналот. Со тарифниот модел А1 Combo L и Combo XL, Wi-Fi Mesh уредот го добивате бесплатно.

Понудата за A1 Net пакетите со наведени интернет брзини е достапна во Скопје, Битола, Тетово, Гостивар, Куманово, Велес, Кочани, Штип, Радовиш и во Прилеп, на локации каде што постои техничка можност за користење на услугата.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.