Проверете достапност на интернет
за локацијата на Вашата компанија

За да Ви овозможиме интернет услуга со најсовремена технологија, Ве молиме внесете ја Вашата адреса и Вашиот телефонски број.

Повеќе информации за Политика за приватност.

Интернет, фиксна и ТВ

Ви ги претставуваме новите пакети со кои добивате неограничен интернет со одлични брзини за Вашата компанија, фиксна линија со неограничени разговори и телевизија. Изберете го пакетот што најмногу Ви одговара и уживајте

 

 

А1 Net Business Pro XL + TV L

Неограничен интернет
 • до 500/500 Mbps
  оптички интернет со Wi-Fi Mesh*
 • до 300/20 Mbps
  кабeлски интернет со Wi-Fi Mesh*
Фиксна телефонија
Неограничени разговори кон сите мрежи
500 мин. меѓународни разговори
A1 Xplore TV
интерактивна телевизија
2.899
ден./месечно

А1 Net Business Pro L + TV L

Неограничен интернет
 • до 300/300 Mbps
  оптички интернет со Wi-Fi Mesh*
 • до 300/20 Mbps
  кабeлски интернет со Wi-Fi Mesh*
Фиксна телефонија
Неограничени разговори кон сите мрежи
200 мин. меѓународни разговори
A1 Xplore TV
интерактивна телевизија
2.099
ден./месечно
Најдобар избор

А1 Net Business Pro M + TV M

Неограничен интернет
 • до 200/200 Mbps
  за оптички интернет
 • до 200/20 Mbps
  за кабeлски интернет

 

Фиксна телефонија
Неограничени разговори кон сите мрежи
100 мин. меѓународни разговори
A1 Xplore TV
интерактивна телевизија
1.599
ден./месечно

А1 Net Business Pro S + TV S

Неограничен интернет
 • до 50/50 Mbps
  за оптички интернет
 • до 50/5 Mbps
  за кабeлски интернет

 

Фиксна телефонија
Неограничени разговори кон фиксни мрежи
 
 
A1 Xplore TV
интерактивна телевизија
999
ден./месечно

 

*Wi-Fi Mesh е уред што го зајакнува Wi-Fi сигналот и Ви овозможува да имате покриеност со Wi-Fi мрежа во секој агол од Вашиот дом. Нашите екипи ќе направат проверка и го инсталираат уредот во Вашиот стан или куќа доколку има потреба од зајакнување на сигналот. Со тарифниот модел А1 Combo L и Combo XL, Wi-Fi Mesh уредот го добивате бесплатно.

Имате можност да активирате дополнителни пакети за разговори во зависност од потребите на Вашата компанија.

Прикажаните месечни претплати се однесуваат за корисниците кои ќе изберат A1 Xplore Smart TV апликација. Доколку наместо апликација се избере ресивер, истиот ќе се наплатува 99 денари со ДДВ/месечно, освен првиот ресивер кој е бесплатен.

Понудата за A1 Net пакетите со наведени интернет брзини е достапна во Скопје, Битола, Тетово, Гостивар, Куманово, Велес, Кочани, Штип, Радовиш и во Прилеп, на локации каде што постои техничка можност за користење на услугата.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.