27.05.2020

Интервју со Светлана Мисајловска - Менторството води кон деловен успех

А1 Македонија е компанија која е водена од тимскиот дух, а вработените и нивниот развој се секогаш на прво место. Ви ја претставуваме Светлана Мисајловска, експерт во одделот за човечки ресурси во А1 Македонија, дипломиран психолог, која веќе долги години

Дознај повеќе

Стефан Јовановски, безбедноста и добросостојбата на вработените се приоритет за А1 Македонија

Одделите за човечки ресурси преживуваат еден од најголемите предизвици во време на здравствената криза. Исправени се пред задачата да обезбедат безбедност за своите вработени, да обезбедат услови за работа од дома и притоа работата да носи задоволство што

Интервју со Елена Панова, директорка на продажба и маркетинг за приватни корисници во А1 Македонија

Неодамна, А1 Македонија ја лансираше првата виртуелна продавница што е единствена на македонскиот пазар и воведува нови стандарди во процесот на набавка на телекомуникациските производи и услуги. “Како еден од двата најголеми телекомуникациски....

Интервју со Бисера Николова и Мартина Димовска

А1 Македонија е компанија која има јасна цел, да обезбеди дигитални услуги за своите корисници кои ќе го направат нивното секојдневие поедноставно, а во вонредните услови предизвикани од коронавирусот да овозможи социјална дистанца за да го заштитат своет

Интервју со Стефан Јовановски - Човечки ресурси во време на Ковид – 19

Одделите за човечки ресурси преживуваат еден од најголемите предизвици во време на здравствената криза. Исправени се пред задачата да оебзбедат безбедност за своите вработени, да обезбедат услови за работа од дома и при тоа работата да носи задоволство шт

А1 Македонија ги презема сите мерки за заштита на своите вработени

Како компанија која нуди клучни услуги за корисниците да останат поврзани, особено во вонредна ситуација, уште со почеток на ширење на вирусот COVID-19 во Европа, А1 Македонија заедно со сите компании кои се дел од А1 Телеком Австрија Групацијата ги напра

Интервју со Андреа Станковиќ

Стратегијата на А1 брендот, се базира на градење решенија, коишто го подобруваат животот во дигиталната ера. Тоа подразбира дека на нашите корисници им овозможуваме да го доживеат најдоброто корисничко искуство, преку доближување на придобивките од дигита