Софтверски
Cloud решенија

за IT-компании

За подобрување на работата, зголемување на ефикасноста и непречена комуникација

Целта на секоја компанија е обезбедување врвни услуги за своите клиенти, за што е неопходна безбедна и стабилна интернет-конекција достапна на секој вработен во работниот простор на компанијата, но и софтверски апликации со канцелариски алатки и софтверски решенија базирани на cloud инфраструктура за полесна и поефикасна соработка меѓу вработените и клиентите како во земјата така и во странство. Со нашето широко портфолио на телекомуникациски и ICT-услуги, придонесуваме за подобрување на работата на IT-компаниите, зголемување на нивната ефикасност и непречена комуникација со нивните клиенти и партнери.

Tука сме за да Ве поддржиме. Ние можеме да Ви помогнеме да останете поврзани со Вашите клиенти, да го развиваме и да го промовираме Вашиот бизнис.

А1 Business тарифи

Работете и комуницирајте непречено, каде и да сте, со неограничен интернет на најбрзата мобилна мрежа. Изберете тарифа што совршено ќе ги задоволи Вашите бизнис потреби.

A1 Business Pro S

30GB
80GB

Национален интернет
1 пакет по избор
Неограничени
минути и SMS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
943
ден./месечно

A1 Business Pro M

5G
неограничен

Национален интернет
2 пакети по избор
Неограничени
минути и SMS
2GB
интернет во роаминг
50 минути
меѓународни разговори
50
меѓународни SMS
 
 
1.297
ден./месечно

A1 Business Pro L

5G
неограничен

Национален интернет
2 пакети по избор
Неограничени
минути и SMS
3GB
интернет во роаминг
100 минути
меѓународни разговори
100
меѓународни SMS
100 минути
роаминг разговори
2.123
ден./месечно

„Пакет по избор“ Ви овозможува преку апликацијата Мојот А1 да активирате некој од понудените пакети, без дополнителен надоместок.

Име на пакет Опис
30 минути во странство Пакетот вклучува 30 минути за меѓународни разговори. Пакетот е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. Минутите важат кон земјите од следните зони: Соседство, Регион, Европа, Свет 1 и Свет 2.
15GB интернет во роаминг Балкан Пакетот вклучува 15GB интернет во роаминг и е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. Пакетот важи во државите од Западе Балкан: Србија, Албанија, Косово, Црна Гора и Босна и Херцеговина, на сите оператори.
10GB интернет во роаминг Пакетот вклучува 10GB интернет во роаминг и е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. Пакетот важи во 28 земји/оператори.
500МB интернет во роаминг Пакетот вклучува 500MB интернет во роаминг и е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. Пакетот важи во 49 земји/оператори.
1GB интернет во роаминг Пакетот вклучува 1GB интернет во роаминг и е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. Пакетот важи во 49 земји/оператори.
5G пакет Пакетот овозможува користење на 5G интернет и е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира.
200MB интернет во роаминг Пакетот вклучува 200MB интернет во роаминг и е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. Пакетот важи во 49 земји/оператори.
5GB интернет во роаминг Пакетот вклучува 5GB интернет во роаминг и е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. Пакетот важи во 28 земји/оператори.
50 минути кон странство Пакетот вклучува 50 минути за меѓународни разговори. Пакетот е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. Минутите важат кон земјите од следните зони: Соседство, Регион, Европа, Свет 1 и Свет 2.
50 минути во роаминг Пакетот вклучува 50 минути за разговори во роаминг. Пакетот е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. Вклучените бесплатни минути во роаминг важат кон следната листа на роаминг партнери.

Брз, стабилен и симетричен фиксен интернет-пристап

Брз, стабилен и симетричен фиксен интернет-пристап со неограничен сообраќај, кој со различниот опсег на брзини што ги нудиме може комплетно да се вклопи со потребите на една IT-компанија. Притоа, нудиме и можност за активирање фиксна IP-адреса.

Побарај понуда

A1 Exoscale Cloud инфраструктура

За извршување критични обеми на работа на Сloud инфраструктура, на секоја IT-компанија ѝ е потребен доверлив партнер, кој ќе ѝ ја обезбеди потребната безбедност, скалабилност и моќна конфигурација. А1 со услугата Exoscale го нуди вистинското решение за Вашиот бизнис, со користење виртуелна Cloud инфраструктура.

Повеќе за Exoscale

А1 VPS

Ослободете се од рутинските работи поврзани со одржување на Вашата серверска инфраструктура и останете фокусирани на Вашата примарна дејност со избор на А1 VPS услугата за виртуелен приватен сервер, која ќе ги задоволи сите Ваши потреби од аспект на продукциска, тестна или развојна околина.

Дознај повеќе

Microsoft 365

Microsoft 365 со своите дигитални алатки и онлајн бизнис-услуги овозможува соработка меѓу вработените (и клиентите) и подобрување на нивната продуктивност.

Дигитални услуги

Web и E-mail hosting

Преку услугите Web hosting и E-mail hosting нудиме врвна платформа за поставување и одржување на веб-страницата на Вашата компанија, професионално опкружување со сигурен и прегледен e-mail сервис и користење бази на податоци. Серверите се сместени во дата-центарот на А1, кој ги задоволува највисоките стандарди за сместување IT-опрема. Воедно, нудиме и регистрација на национални интернет-домени и поддомени.

Дознај повеќе