Непознат број?

Откриј кој те бара, со А1 Идентификатор!


Со A1 Идентификаторот, повеќе нема повици од непознати броеви!

Услугата е достапна за сите припејд, постпејд и бизнис корисници на А1 тарифните модели, за претплата од само 250 денари, месечно.

Услугата „А1 Идентификатор“, можете да ја активирате преку мобилната апликацијата Мојот А1 или со испраќање на СМС со текст "SUPER" на бројот 140733 доколку сте А1 Постпејд или на бројот 140744 доколку сте А1 Припејд корисник.

Услугата "A1 Идентификатор" функционира само на одредени уреди.

За повеќе информации јавете се во А1 Контакт центарот, на телефонот 077 1234.


Преземете ја мобилната апликација Мојот А1!