Проверете достапност на Вашата локација

За да Ви овозможиме интернет услуга со најсовремена технологија, Ве молиме внесете ја Вашата адреса и Вашиот телефонски број.

Повеќе информации за Политика за приватност.

А1 Combo понуда

Изберете А1 Combo пакет со интернет за дома, интерактивна телевизија A1 Xplore TV и мобилни линии со неограничен интернет и заштедете.

Поврзете го домот со супериорен оптички интернет и одберете уред по Ваш избор, по супер цена.

А1 Combo S

 
 
Неограничен интернет
699 ден./месечно
 • до 50/50 Mbps
  за оптички интернет
 • до 50/5 Mbps
  за кабeлски интернет
A1 Xplore TV
Интерактивна телевизија
150 ден./месечно
 • до 60 канали   
 • 1 ТВ-приклучок - со A1 Xplore Smart TV апликација
 • A1 Видеотека, бесплатно
Бесплатна фиксна линија
849
ден./месечно за интернет и ТВ
2 мобилни линии
A1 Ultra XS
Буџет за нов уред

4.000 ден.

1.847
ден./месечно
Препорачана тарифа

А1 Combo M

  
 
Неограничен интернет
699 ден./месечно
 • до 100/100 Mbps
  за оптички интернет
 • до 100/10 Mbps
  за кабeлски интернет
A1 Xplore TV
Интерактивна телевизија
350 ден./месечно
Бесплатна фиксна линија
1.049
ден./месечно за интернет и ТВ
2 мобилни линии
A1 Ultra M
Буџет за нов уред

18.000 ден.

3.047
ден./месечно

А1 Combo L

NETFLIX 6 месеци подарок
 
Неограничен интернет
899 ден./месечно
 • до 200/200 Mbps
  оптички интернет со Wi-Fi Mesh*
 • до 200/20 Mbps
  кабeлски интернет со Wi-Fi Mesh*
A1 Xplore TV
Интерактивна телевизија
450 ден./месечно
Бесплатна фиксна линија
1.349
ден./месечно за интернет и ТВ
2 мобилни линии
A1 Ultra L
Буџет за нов уред

28.000 ден.

3.647
ден./месечно

*Wi-Fi Mesh е уред што го зајакнува Wi-Fi сигналот и Ви овозможува да имате покриеност со Wi-Fi мрежа во секој агол од Вашиот дом. Нашите екипи ќе направат проверка и го инсталираат уредот во Вашиот стан или куќа доколку има потреба од зајакнување на сигналот. Со тарифниот модел А1 Combo L, Wi-Fi Mesh уредот го добивате бесплатно.

Прикажаните месечни претплати се однесуваат за корисниците кои ќе изберат A1 Xplore Smart TV апликација. Доколку наместо апликација се избере ресивер, истиот ќе се наплатува 99 денари/месечно.

Корисниците кои ќе склучат нов или ќе го обноват својот договор на 24 месеци со тарифните модели A1 Net L + TV, со вклучена најмалку една мобилна линија во А1 Combo пакет, ќе добијат подарок Netflix Basic во времетраење од 6 месеци. По истек на периодот за кој важи подарокот, претплатата за Netflix планот ќе биде вклучена во месечната сметка за A1 Combo по редовна цена.

Понудата Arena Sport канали 3 месеци бесплатно важи од 30.05.2024 до 29.06.2024, за склучување нов или обнова на договор за A1 Net M + А1 TV М или А1 Net L + A1 TV L.

А1 го задржува правото да ја прекине оваа понуда во секое време.

Samsung Galaxy
S24 5G 8/128
Xiaomi Redmi
Note 13 6/128
Xiaomi Redmi
Note 13 Pro 5G 8/256
Xiaomi Redmi
Note 13 Pro+ 5G 12/512
Samsung
UE55CU7092UXXH 55”
Samsung
Galaxy A25 5G 6/128
Samsung
Galaxy A35 5G 6/128
Samsung
Galaxy A55 5G 8/128
Samsung 50UE7092
+ City Bike "Vienna"
Philips
55PUS7409/12
Philips
50PUS7009/12

Цената за уредите важи со склучување на нов или обнова на договор на 24 месеци со тарифните модели A1 Net L + TV L со вклучени 2 мобилни линии A1 Ultra L во A1 Combo пакет.

Понудата со наведени интернет-брзини и број на ТВ-канали е достапна на локации каде што постои техничка можност за користење на услугата, на мрежна инфраструктура во сопственост на А1.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.