A1 Combo Box

Интернет каде и да сте за 599 ден./месечно

Со новиот пакет A1 Combo Box добивате брз интернет вo Вашиот дом, викендичка или, пак, на Вашето работно место. A1 Combo Box е многу едноставен за користење, само приклучете го уредот во струја и може веднаш да почнете со сурфање.

Сега секој може да има брз интернет и тоа каде било во Македонија!

A1 Combo Box 2

100GB

национален интернет
20/1Mbps

ПРОМОТИВНО

Ноќно неограничено сурфање
+ 50GB интернет
0.9 ден./мин
кон сите фиксни мрежи
599
ден./месечно

A1 Combo Box 3

100GB

национален интернет
20/1Mbps

ПРОМОТИВНО

Ноќно неограничено сурфање
+ 50GB интернет
Неограничени разговори
кон сите фиксни мрежи
Телевизија
до 50 ТВ-канали
799
ден./месечно

A1 Combo Box 4

100GB

национален интернет
20/1Mbps

ПРОМОТИВНО

Ноќно неограничено сурфање
+ 50GB интернет
Неограничени разговори
кон сите фиксни мрежи
Телевизија
до 50 ТВ-канали
1 мобилна линија
A1 Neo S
1199
ден./месечно

Дополнителен ТВ-приклучок може да се активира за само 99 ден./месечно.

По надминување на вклучениот интернет, брзината се намалува на 2/1 Mbps.
Услугите интернет и фиксна телефонија преку A1 Combo Box може да се користат само на адресата пријавена од корисникот. Понудата важи со договор склучен на 24 месеци.
Тарифата A1 Neo S вклучува неограничени разговори кон сите национални мрежи и 1GB 4G интернет. Доколку имате различни потреби за мобилна комуникација, може да изберете A1 Neo тарифа што Вам најмногу Ви одговара. Со тарифниот модел A1 Combo Box 4 може да изберете до 2 мобилни линии со попуст на претплатата.
Ноќното сурфање му овозможува на корисникот да користи бесплатен неограничен интернет во периодот од полноќ до шест часот наутро (од 00:00 до 06:00 часот).

Начин на активирање и проверка на искористен интернет

  • Преку мобилната апликација Мојот А1, Android или iOS


Дополнителен начин на активирање
  • Со повик на 077 1234

  • Во А1 продажен салон

Дополнителен интернет пакет

 
50GB интернет
со брзина 20 Mbps
ПРОМОТИВНО
Ноќно неограничено сурфање
од 00:00h до 06:00h
299
ден./месечно