Што е Boksy?

Boksy е првата апликација во Македонија за читање и слушање книги, наменета за сите возрасти.

Boksy содржи голем број книги на македонски, англиски и на албански јазик од македонски и странски издавачки куќи, и овозможува корисниците да можат да читаат или слушаат аудиокниги на своите уреди. Покрај книги, апликацијата исто така содржи и многубројни едукативни квизови, дневни и неделни предизвици, креирање сопствени аватари, како и можност за натпреварување и освојување уникатни награди за оние што најмногу читаат.

Со Boksy ужувајте во најпопуларните наслови за возрасни и деца, во секое време, каде и да сте.

Цена и достапност

Услугата Boksy е достапна за сите мобилни и/или фиксни постпејд корисници на А1, по цена од само 349 денари/месечно, без склучување дополнитлени договори.

Библиотеката е дотапна преку веб сервис на сајтот https://www.boksy.app/mk или како апликација на Вашиот мобилен Android/iOS уред на PlayStore или AppStore

Апликацијатa е наменета за сите возрасти. Во неа има голем број книги на македонски, англиски и на албански јазик од македонски и странски издавачки куќи кои ќе можат да се читаат или слушаат како аудиокниги на мобилните уреди.

Boksy

над

10.000 наслови

регистрација на

2 профили

секој месец

нови наслови

349
ден./мес.

Како да ја активирате услугата Boksy?

Услугата Boksy е достапнa за активација за сите A1 Постпејд корисници на мобилни и фиксни услуги.

Пакетот Boksy можете да го активирате преку мобилната апликацијата “Мојот А1“ како дополнителен пакет или преку опција за размена, со повик во Контакт центарот на 077 1234 или во сите А1 продажни места.

По активацијата ќе добиете активациски код преку SMS или е-мејл, кој треба да го внесете при регистрација за користење на услугата на Boksy апликацијата или веб страницата на Boksy.


(i) Наплатата за Boksy започнува по завршување на пробниот период, кој може да се користи само еднаш. Претплатата за Boksy се наплатува во месечната сметка за А1 услугите на корисникот. Претплатата aвтоматски се продолжува секој нареден месец (за нови 30 дена), сè додека корисникот не ја деактивира услугата. Деактивација на услугата Boksy можете да направите преку мобилната апликација Мојот А1, во сите A1 продажни места или со повик во Контакт центарот на 077 1234.

Како да ja користите A1 Boksy услугата на Вашите уреди?

Apple iPhone или iPad

Симнете ја мобилната апликaција Boksy за iOS уреди како iPhone или iPad

Android смартфон или таблет

Симнете ја мобилната апликација Boksy за Android уреди како смартфони или таблети.