Телевизија со најголем избор на дигитални и HD ТВ канали

Најновите A1 TV пакети Ви нудат богат избор на разновидни телевизиски канали со кристална слика и содржина за сите вкусови - филмови, музика, забава, спорт и детска програма.

Од 01.02.2021 до 01.05.2021 уживајте во врвните спортски содржини на сите пет Arena Sport ТВ канали, достапни за сите А1 корисници промотивно 3 месеци. Повеке информации на https://www.a1.mk/arena-sport

Со A1 TV пакетите имате можност да приклучите и повеќе ТВ приемници.

A1 TV A1 TV S A1 TV M
Телевизија
Месечна претплата (ден.)
199 169 349 296
Број на ТВ-Канали до 20 до 60

 

Дополнителен ТВ приклучок може да активирате за само 99 ден./месечно.

Понудата за A1 TV пакети е достапна во Скопје, Битола, Тетово, Гостивар, Куманово, Велес, Кочани, Штип и во Прилеп, на локации каде што постои техничка можност за користење на услугата.

Листа на ТВ-канали и дополнителни пакети

За повеќе информации јавете се на 077 1234.