Проверете достапност на Вашата локација

За да Ви овозможиме интернет услуга со најсовремена технологија, Ве молиме внесете ја Вашата адреса и Вашиот телефонски број.

Повеќе информации за Политика за приватност.

A1 Net + A1 TV тарифи

Комбинација од интернет и телевизија

Изберете од тарифите A1 Net + A1 TV и добијте неограничен интернет и интерактивна телевизија во Вашиот дом. Сите А1 Net + A1 TV пакети вклучуваат и бесплатна фиксна линија.

A1 Net S + TV S

Неограничен интернет
 • до 50/50 Mbps
  за оптички интернет
 • до 50/5 Mbps
  за кабeлски интернет
A1 Xplore TV
интерактивна телевизија
Бесплатна фиксна линија
899
ден./месечно
Најдобар избор

A1 Net M + TV M

Неограничен интернет
 • до 100/100 Mbps
  за оптички интернет
 • до 100/10 Mbps
  за кабeлски интернет
A1 Xplore TV
интерактивна телевизија
Бесплатна фиксна линија
1.199
ден./месечно

A1 Net L + TV L

 
Неограничен интернет
 • до 200/200 Mbps
  оптички интернет со Wi-Fi Mesh*
 • до 200/20 Mbps
  кабeлски интернет со Wi-Fi Mesh*
A1 Xplore TV
интерактивна телевизија
Бесплатна фиксна линија
 
1.599
ден./месечно

 

Ви препорачуваме да направите комбинација од А1 Net + А1 ТV тарифите заедно со мобилни линии А1 Ultra во А1 Combo пакет и да заштедите. Со А1 Combo пакетот добивате дополнителен попуст на месечната претплата. Повеќе информации за А1 Combo пакетите можете да најдете овде.

A1 Net S + TV S

во А1 Combo пакет
749
ден./месечно

A1 Net M + TV M

во А1 Combo пакет
899
ден./месечно

A1 Net L + TV L

во А1 Combo пакет
1.099
ден./месечно

Понудата со наведени интернет-брзини и број на ТВ-канали е достапна на локации каде што постои техничка можност за користење на услугата.

*Wi-Fi Mesh е уред што го зајакнува Wi-Fi сигналот и Ви овозможува да имате покриеност со Wi-Fi мрежа во секој агол од Вашиот дом. Нашите екипи ќе направат проверка и го инсталираат уредот во Вашиот стан или куќа доколку има потреба од зајакнување на сигналот. Со тарифниот модел А1 Combo L, Wi-Fi Mesh уредот го добивате бесплатно.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.

Apple
iPhone 14
Samsung
A34
Xiaomi
Redmi Note 12
Xiaomi
Redmi Note 12 Pro
Honor
90 lite
Honor
Magic 5 lite 8/256
Philips
55PUS7008/12
Samsung
UE50AU7092

Уредите се достапни со склучување нов или обнова на договор на 24 месеци со тарифните модели А1 Net M+ TV M, како и две мобилни линии А1 Ultra M.

Наведената месечна рата за телевизорите важи за 48 месеци, додека за останатите уреди месечната рата важи за 24 месеци.

Понудата со наведени интернет-брзини и број на ТВ-канали е достапна на локации каде што постои техничка можност за користење на услугата, на мрежна инфраструктура во сопственост на А1.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.