Предизвикај ја иднината, со А1 Постпејд!

Изберете од постпејд тарифите А1 ULTRA и добијте неограничен 5G мобилен интернет, неограничени национални минути и SMS, секој месец. Плус, добивате и A1 Net Sef, Ваш личен сеф за интернет, каде што ќе Ви биде сочуван неискористениот месечен, национален интернет. Со опцијата за размена, зачуваниот интернет можете да го размените за интернет во роаминг или разговори кон странство, без дополнителни трошоци. Со А1 ULTRA, добивате и неверојатен попуст за смартфон со супер цена.

 

* Услугата Осигурување на екран е опционална и се активира по барање на корисникот, најдоцна 30 дена од купување на нов смартфон во А1 и склучување или обнова на договор со А1 Постпејд. Бесплатниот период започнува од моментот на активирање на услугата Осигурување на екран.


 

Ви препорачуваме да направите комбинација од А1 Ultra тарифите заедно со интернет за дома и телевизија во А1 Combo пакет и да заштедите. Со А1 Combo пакетот добивате дополнителен попуст на месечната претплата на А1 Ultra тарифите.

Повеќе информации за А1 Combo пакетите можете да најдете  овде.

* Услугата Осигурување на екран е опционална и се активира по барање на корисникот, најдоцна 30 дена од купување на нов смартфон во А1 и склучување или обнова на договор со А1 Постпејд. Бесплатниот период започнува од моментот на активирање на услугата Осигурување на екран.


Ви препорачуваме да направите комбинација од А1 Ultra тарифите заедно со интернет за дома и телевизија во А1 Combo пакет и да заштедите.

Доколку немате потреба од телефон изберете тарифа само со SIM картичка. Во овој случај ќе склучите договор на неопределено време, а и месечната претплата ќе Ви биде пониска.

 

Ви препорачуваме да направите комбинација од А1 Ultra SIM тарифите заедно со интернет за дома и телевизија во А1 Combo пакет и да заштедите. Со А1 Combo пакетот добивате дополнителен попуст на месечната претплата на А1 Ultra тарифите.

Повеќе информации за А1 Combo пакетите можете да најдете овде.

Ви препорачуваме да направите комбинација од А1 Ultra SIM тарифите заедно со интернет за дома и телевизија во А1 Combo пакет и да заштедите.

Тарифниот модел A1 Senior е достаен за физички лица кои ќе потврдат дека се пензионери, со склучување нов или со обнова на договорот на 24 месеци.

Паметни часовници за деца

MyKi Watch

MyKi е детски смарт-часовник од новата генерација, кој е одлична забава за Вашето дете, но и сигурност за Вас како родител!

Детскиот смарт-часовник има GPS-уред, преку кој секогаш ќе знаете каде е Вашето дете и ќе бидете во тек со неговото движење. Лесен е и едноставен за користење.

Преку SOS-копчето детето во секој момент може да Ве повика на Вашиот телефон, а бидејќи смарт-часовникот има вградено SIM-картичка, може да разговарате со детето кога и да посакате.

Доколку тарифата А1 MyKi ја вклучите во пакет A1 Combo пакет, ќе добиете попуст од 100 денари на месечната претплата за тарифата А1 MyKi. Цената со А1 Combo e 299 ден./месечно.

Функции на MyKi:

  • Локација – со MyKi секогаш знаете каде е Вашето дете, можете да го следите движењето на детето на Вашиот мобилен телефон, преку апликацијата MyKi Watch.
  • Повици – можете да дефинирате до 10 броеви со кои детето ќе комуницира преку часовникот. Со MyKi Вашето дете е заштитено од несакани повици, бидејќи часовникот овозможува појдовни и дојдовни повици само со претходно дозволени броеви.
  • SOS-копче за брзо повикување – само со притискање на SOS-копчето, Вашето дете ќе може да Ви се јави и автоматски ќе Ви бидат пратени координатите на неговата локација.
  • Гласовни пораки – можете да примате и да праќате гласовни пораки од и до Вашето дете.
  • Сензор за допир/близина – благодарение на вградениот сензор, Вие ќе знаете дали Вашето дете во моментот го носи часовникот и ќе бидете информирани доколку часовникот е тргнат од раката.
  • Екран на допир во боја – со MyKi Touch Вашето дете може да пристапи во секое мени само со допир на екранот, што го прави MyKi Touch интерактивен и едноставен за користење.
  • Заменливи силиконски ремчиња во повеќе бои, кои се целосно безбедни и со удобен дизајн за Вашето дете.
  • Избор на повеќе ринг-тонови.

Повеќе информации за функциите на смарт-часовниците можете да најдете на веб-страницата за MyKi www.myki.watch.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.

MyKi Spot тракер

Отсега Вашето милениче ќе може слободно да си игра надвор, а Вие опуштено ќе може да ја следите неговата локација каде и да е. Нема потреба да се грижите дека Вашето милениче ќе се изгуби, затоа што со MyKi Spot тракерот, секогаш ќе знаете каде точно се наоѓа.

MyKi Spot е тракинг уред, кој им помага на сопствениците на миленичиња преку апликација да го следат движењето на миленичињата и нивната локација во кое било време. Преку GPS, LBS и Wi-Fi локализацијата, MyKi Spot Ви овозможува прецизна локација на миленичето со точност до десет метри. Сопственикот на миленичето може да постави безбедносна зона околу вообичаеното место за прошетка, и доколку миленичето ја премине оваа зона, сопственикот во истиот момент ќе добие нотификација. Тракерот тежи само 28 грама и затоа е лесно да се постави на мали, но и на поголеми домашни миленичиња.


MyKi Spot тракерот е достапен за 0 денари, со договор склучен на 24 месеци за тарифниот модел A1 MyKi Spot со претплата од 199 ден./месечно.

Повеќе информации за функциите на тракерот можете да најдете на веб-страницата за MyKi или јавете се на 077 1234.

Буџетот за нов уред е износ кој може да се искористи за купување нов уред од понудата на А1. Цените на уредите кои се прикажани во одредена тарифа, веќе го вклучуваат буџетот за нов уред, односно претставена е намалената цена.

Тарифите А1 Ultra се достапни со склучување нов или обнова на постоен договор на 24 месеци. За да ja користите 5G услугата потребно е да се наоѓате на локација со 5G мрежно покривање и да имате мобилен телефон кој поддржува 5G технологија. Достaпноста на 5G услугата кај различни модели на мобилни телефони зависи од самите производители, притоа А1 ја гарантира достапноста кај уредите кои се купени исклучиво во продажните салони на А1. Детална листа на модели на мобилни телефони за кои е достапна 5G услугата, можете да најдете овде. Доколку веќе користите мобилен телефон кој поддржува 5G, потребно е да изберете опција 5G во делот за мрежно поддесување на уредот.

За тарифните модели кои вклучуваат неограничен интернет важи политика на фер користење од 150 GB/месечно, заради заштита од злоупотреба.

За целосен преглед на останатите уреди достапни со понудата, кликнете овде.

Еднократниот надоместок, за активација на тарифен модел, изнесува 99 денари по линија. Интервалот на тарифирање за разговори е 60 секунди, а за национален интернет е 1KB.

A1 Net Sef e Ваш личен сеф за интернет, каде што ќе Ви биде сочуван неискористениот месечен, национален интернет од Вашата тарифа и ќе можете да го користите кога и да Ви треба.

Зачуваниот интернет во А1 Net Sef, започнувате да го користите, од моментот кога ќе го потрошите интернетот, вклучен во претплатата.

Преку апликацијата Мојот А1, можете, постојано, да следите колку интернет имате потрошено од вклучениот интернет во Вашата тарифа и колку сте зачувале во Вашиот А1 Net Sef.

Отсега зачуваниот интернет во А1 Net Sef, преку апликацијата Мојот А1 ќе може да го размените за интернет во роаминг или за разговори кон странство.


A1 Roam Surf XXL

50GB од A1 Net Sef

Пакетот вклучува 10GB интернет во роаминг и е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. Пакетот важи во 32 земји/оператори.
A1 Roam Surf M

40GB од A1 Net Sef

Пакетот вклучува 200MB интернет во роаминг и е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. Пакетот важи во 50 земји/оператори.


100 минути кон странство

30GB од A1 Net Sef

Пакетот вклучува 100 минути. Пакетот е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира.


HBO Max

120GB од A1 Net Sef

Пакетот ви овозможува да ги користите услугите на HBO Max во национална мрежa со времетраење од 30 дена од денот на активација на услугата.


Gley

120GB од A1 Net Sef

Пакетот ви овозможува да ги користите услугите на Gley во национална мрежa со времетраење од 30 дена од денот на активација на услугата.


A1 Xplore TV

70GB од A1 Net Sef

Пакетот ви овозможува да ја користите Xplore TV услугата преку апликацијата во национална мрежa со времетраење од 30 дена од денот на активација на услугата.


Net Protect

20GB од A1 Net Sef

Пакетот ви овозможува користење на A1 Net Protect со времетраење од 30 дена од денот на активација на услугата. A1 Net Protect не функционира кога користите мобилен интернет преку Wi-Fi.


  Пакет Еднократен надоместок
A1 Roam Surf XXL Пакетот вклучува 10GB интернет во роаминг и е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. Пакетот важи во 33 земји/оператори. 50 GB од A1 Net Sef
A1 Roam Surf XL Пакетот вклучува 3GB интернет во роаминг и е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. Пакетот важи во 33 земји/оператори. 30 GB од A1 Net Sef
A1 Roam Surf M Пакетот вклучува 200MB интернет во роаминг и е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. Пакетот важи во 50 земји/оператори. 40 GB од A1 Net Sef
100 минути кон странство Пакетот вклучува 100 минути. Пакетот е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. 30 GB од A1 Net Sef
Max Пакетот ви овозможува да ги користите услугите на Max во национална мрежa со времетраење од 30 дена од денот на активација на услугата. 120 GB од A1 Net Sef
Gley Пакетот ви овозможува да ги користите услугите на Gley во национална мрежa со времетраење од 30 дена од денот на активација на услугата. 120 GB од A1 Net Sef
Boksy Пакетот ви овозможува да ги користите услугите на Boksy преку апликацијата во национална мрежa со времетраење од 30 дена од денот на активација на услугата. 50 GB од A1 Net Sef
A1 Xplore TV Пакетот ви овозможува да ја користите Xplore TV услугата преку апликацијата во национална мрежa со времетраење од 30 дена од денот на активација на услугата. 70GB од A1 Net Sef
Net Protect Пакетот ви овозможува користење на A1 Net Protect со времетраење од 30 дена од денот на активација на услугата. A1 Net Protect не функционира кога користите мобилен интернет преку Wi-Fi. 20 GB од A1 Net Sef

Размената на зачуваниот интернет во A1 Net Sef може да се реализира само преку апликацијата Мојот А1, која Ве молиме да ја ажурирате.

Опцијата за размена е достапна за тарифните модели A1 Ultra M, A1 Ultra L и A1 Ultra XL. По извршена размена на интернет од A1 Net Sef за одредена услуга, на корисникот ќе му се прикаже новиот статус на зачуван интернет во А1 Net Sef. Пакетот ќе биде активен штом се прикаже во листата на активни сервиси во Мојот А1. По направената размена, корисникот продолжува да го зачувува неискористениот месечен интернет во A1 Net Sef.

Корисникот ќе може да направи повеќе размени во текот на еден месец, но ист пакет може да активира само еднаш во период од 30 дена. Сите пакети достапни за размена може да се комбинираат со останатите комерцијални пакети.