Добре дојдовте во А1 Live Shop

Што е А1 Live Shop?

А1 Live Shop е виртуелна продавница што како иновативна услуга за првпат е достапна во нашата земја.

Преку виртуелната продавница може да разговарате со нашите продажни агенти во живо, каде и да сте, и да добиете детални информации за сите наши производи и услуги.

Доколку се одлучите да изберете конкретна понуда или да купите уред, тоа ќе може да го направите веднаш, а ние ќе Ви го доставиме дома.

Започнете разговор

Како функционира А1 Live Shop?

За да се поврзете со А1 продажен агент во живо преку виртуелната продавница, треба да направите само два чекора:

  1. Кликнете на иконaтa со А1 продажен агент што ќе Ви се појави на нашата веб-страница www.a1.mk
  2. Внесете го Вашиот телефонски број и првиот слободен А1 продажен агент ќе Ви се јави во најкраток можен рок од бројот 0800 7 8888.

Продажниот агент ќе може да го видите на екранот, ќе Ви објасни во живо сѐ што Ве интересира и ќе може да Ви ги покаже уредите во живо. Не грижете се, Вашата приватност е целосно зачувана затоа што нашиот агент не може да Ве види Вас.

Што добивате?

  • Заштедувате време – нема потреба од чекање во редица во продажен салон
  • Реален преглед на сите уреди за кои сте заинтересирани
  • Детални одговори на сите Ваши прашања во врска со А1 понудите
  • Можност за склучување нов или обнова на договор
  • Можност за купување нов уред на рати.

Што сѐ Ви е потребно за да се поврзете?

Многу е едноставно, потребно е да имате само паметен уред и добра интернет мрежа.

Започнете разговор

Понудата е промотивна и важи во ограничен временски период, за физички и правни лица, само за нови и за обновени договори на 24 месеци склучени преку A1 Live Shop и онлајн преку www.A1.mk. Количините на уредите се ограничени.