A1 Combo Business

Целосно решение за успешно водење
на Вашиот бизнис во трговија на мало

Сите ние сме корисници на производи што ги нудат мали или големи продавници од некоја фиксна локација. Најзастапени на нашиот пазар се продавниците за храна, облека, текстил, цвеќарници, пекарници.

Од исклучителна важност за успехот на овие бизниси се стабилен и брз интернет, Wi-Fi конекција како и мобилен телефон со кој успеваат да ги координираат секојдневните активности и да бидат во постојан контакт со своите партнери, добавувачи и клиенти. За потребите на овие бизниси, ние нудиме мобилни линии со вклучени неограничени разговори и мобилен интернет заедно со смартфон, по одлична ценa.

Tука сме за да Ве поддржиме. Ние можеме да Ви помогнеме да останете поврзани со Вашите клиенти, да го развиваме и да го промовираме Вашиот бизнис.

А1 Combo Business

А1 Combo Business Ви овозможува флексибилност – стабилен интернет за Вашата продавница. Изберете A1 Combo со интернет за Вашата канцеларија и мобилни линии и заштедете. Дополнително, со А1 Combo Business добивате попуст за нов уред по Ваш избор.

Со А1 Combo Business M добивате:

  • Неограничен интернет до 60/5 Mbps
  • Мобилни линии со 40GB национален интернет, неограничени разговори и SMS-пораки кон сите национални мрежи
  • Нов смартфон по одлична цена
Види ги сите тарифи

A1 Smart Office

Секој современ бизнис или канцеларија има потреба од решение кое ќе ја зголеми удобноста, сигурноста и безбедноста во Вашите работни простории (канцеларии).

А1 Smart Office е паметен систем за управување со електрични уреди во Вашата канцеларија, така што нема потреба повеќе да се грижите дали сте го затвориле прозорецот од Вашата канцеларија, дали сте ги оставиле светилките вклучени, или, пак, дали сè уште работи клима- уредот. Намалете ги грижите и сметките за електрична енергија со некој од нашите Smart Office пакети и уреди – паметно е да имате А1 Smart Office.

Дознај повеќе

A1 Cloud Messaging

Бидете во постојан контакт со Вашите клиенти и известувајте ги навремено за сите промоции. A1 Cloud Messaging е софтверско решение засновано на веб-платформа, кое е наменето за компании и за институции кои имаaт потреба за масовно испраќање SMS, Viber и e-mail пораки.

Дознај повеќе

A1 Web Hosting

Услугата A1 Web Hosting овозможува хостирање (поставување) на веб-страниците на Вашата компанија на сервери што се сместени во дата-центарот на A1 и користење бази на податоци. Услугата е идеално решение за компании што сакаат професионално опкружување и врвна платформа за поставување и одржување на своите веб-страници. Услугата A1 Е-mail Hosting е наменета за компании што сакаат сигурен и прегледен е-mail сервис.

Дознај повеќе