13.07.2020

А1 Македонија продолжува со подароци за своите корисници

Новите активации на Е-сметка можност за освојување на електричен велосипед

Дознај повеќе

Малку поинакво лето

Во изминатите неколку месеци, драстично се променија активностите на луѓето и начинот на кој ги извршуваат секојдневните работи, и тоа во повеќе сегменти. Училишни часови од дома, online купување на намирници, одржување на состаноци и обуки преку Skype...

Интервју со Филип Поповски, Тим лидер во одделот за бизнис администрација и поддршка

Од идеја до реализација - Дигитална, автоматизирана администрација преку неколку чекори во excel

A1 Live Shop – прва виртуелна продавница на пазарот

Со помош на разговор со А1 агент во живо, може да се добијат детални информации за услугите на А1 како и во било кој продажен салон…

Интервју со Емилија Зографска - Комуникациите не се факултативна опција туку потреба

На самиот почеток на прогласување на кризата А1 Македонија беше компанија, која иако голема по бројот на вработени , провајдер на едни од клучните услуги за граѓаните , сепак успеа веднаш да направи брз пресврт во работењето, да ги префрли вработените во

Интервју со Светлана Мисајловска - Менторството води кон деловен успех

А1 Македонија е компанија која е водена од тимскиот дух, а вработените и нивниот развој се секогаш на прво место. Ви ја претставуваме Светлана Мисајловска, експерт во одделот за човечки ресурси во А1 Македонија, дипломиран психолог, која веќе долги години

Стефан Јовановски, безбедноста и добросостојбата на вработените се приоритет за А1 Македонија

Одделите за човечки ресурси преживуваат еден од најголемите предизвици во време на здравствената криза. Исправени се пред задачата да обезбедат безбедност за своите вработени, да обезбедат услови за работа од дома и притоа работата да носи задоволство што