Телекомуникациски
и ICT услуги

за транспортни компании

Целта на секоја транспортна компанија е безбедна и навремена достава на добра до која било дестинација, за што се потребни сигурни и ефикасни решенија, а во исто време и 24/7 достапност за сите свои клиенти.

А1 опслужува голем број компании од оваа индустрија и со своите телекомуникациски и ICT услуги што ги обезбедува, придонесува тие да бидат уште поефикасни и да се фокусираат само на нивната примарна дејност.

Tука сме за да Ве поддржиме. Ние можеме да Ви помогнеме да останете поврзани со Вашите клиенти, да го развиваме и да го промовираме Вашиот бизнис.

А1 Business тарифи

Работете и комуницирајте непречено, каде и да сте, со неограничен интернет на најбрзата мобилна мрежа. Изберете тарифа што совршено ќе ги задоволи Вашите бизнис потреби.

A1 Business Pro S

30GB
80GB

Национален интернет
1 пакет по избор
Неограничени
минути и SMS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
943
ден./месечно

A1 Business Pro M

5G
неограничени

Национален интернет
2 пакети по избор
Неограничени
минути и SMS
2GB
интернет во роаминг
50 минути
меѓународни разговори
50
меѓународни SMS
 
 
1.297
ден./месечно

A1 Business Pro L

5G
неограничени

Национален интернет
2 пакети по избор
Неограничени
минути и SMS
3GB
интернет во роаминг
100 минути
меѓународни разговори
100
меѓународни SMS
100 минути
роаминг разговори
2.123
ден./месечно

A1 Business Pro XL

5G
неограничени

Национален интернет
2 пакети по избор
Неограничени
минути и SMS
5GB
интернет во роаминг
150 минути
меѓународни разговори
150
меѓународни SMS
150 минути
роаминг разговори
3.185
ден./месечно

„Пакет по избор“ Ви овозможува преку апликацијата Мојот А1 да активирате еден од понудените пакети, без дополнителен надоместок.

Име на пакет Опис
30 минути во странство Пакетот вклучува 30 минути за меѓународни разговори. Пакетот е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. Минутите важат кон земјите од следните зони: Соседство, Регион, Европа, Свет 1 и Свет 2.
15GB интернет во роаминг Балкан Пакетот вклучува 15GB интернет во роаминг и е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. Пакетот важи во државите од Западе Балкан: Србија, Албанија, Косово, Црна Гора и Босна и Херцеговина, на сите оператори.
10GB интернет во роаминг Пакетот вклучува 10GB интернет во роаминг и е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. Пакетот важи во 28 земји/оператори.
500МB интернет во роаминг Пакетот вклучува 500MB интернет во роаминг и е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. Пакетот важи во 49 земји/оператори.
1GB интернет во роаминг Пакетот вклучува 1GB интернет во роаминг и е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. Пакетот важи во 49 земји/оператори.
5G пакет Пакетот овозможува користење на 5G интернет и е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира.
200MB интернет во роаминг Пакетот вклучува 200MB интернет во роаминг и е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. Пакетот важи во 49 земји/оператори.
5GB интернет во роаминг Пакетот вклучува 5GB интернет во роаминг и е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. Пакетот важи во 28 земји/оператори.
50 минути кон странство Пакетот вклучува 50 минути за меѓународни разговори. Пакетот е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. Минутите важат кон земјите од следните зони: Соседство, Регион, Европа, Свет 1 и Свет 2.
50 минути во роаминг Пакетот вклучува 50 минути за разговори во роаминг. Пакетот е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. Вклучените бесплатни минути во роаминг важат кон следната листа на роаминг партнери.

Брз, стабилен и фиксен интернет-пристап

Брз и стабилен фиксен интернет е неопходен за секоја транспортна компанија. Изберете еден од пакетите што ги нуди А1, а за најголема заштеда комбинирајте ги мобилните и фиксните услуги во A1 Combo Business пакет.

Дознај повеќе

A1 Автолокатор

Со услугата A1 Автолокатор, GPS-систем за следење возила, Вие имате целосна контрола над Вашиот возен парк. Со оваа услуга, Вие во секој момент знаете што се случува со Вашите возила и имате постојан преглед на сите трошоци.

Побарајте специјална понуда скроена според Вашите потреби.

Побарајте понуда

A1 Smart Office

Изберете A1 Smart Office, опремете се со внатрешна камера, сензор за врати и прозорци и повеќенаменски сензор и зголемете ја сигурноста и безбедноста на Вашата канцеларија и на складишните центри со кои располагате. Со A1 Smart Office може да управувате со сите уреди едноставно и практично од Вашиот смартфон, каде и да сте.

Дознај повеќе