ГигаВајб со А1 Припејд!

Сакаш да сурфаш, да четуваш, да споделуваш и да зборуваш бескрајно многу? Активирај го новиот месечен припејд пакет XXL сега за само 299 денари и уживај во:

  • неограничено сурфање на социјалните мрежи Facebook, Instagram, TikTok, Х, Messenger, Snapchat и WhatsApp
  • неограничени разговори и SMS-пораки кон сите национални мрежи
  • 10GB мобилен интернет

 

Цената од 299 ден./месечно важи само за активација на XXL пакетот преку апликацијата Мојот А1 и е со важност од 30 дена. Пакетот XXL можете да го најдете во Мојот А1, во менито за Пакети, во делот Актуелни понуди. По активацијата, пакетот XXL може да се користи откако корисникот ќе добие SMS-порака дека истиот е активиран.

По истек на почетнoто времетраење од 30 дена на активираниот пакет XXL, истиот автоматски се обновува по цена од 499 ден./месечно, доколку корисникот има доволно кредит на припејд сметката.

А1 го задржува правото да ја прекине понудата во секое време.

За повеќе информации јавете се во Kонтакт центар на 077 1234.