16.06.2021

Игор Ѓорѓиевски, извршен директор на "RED sped"

Приказната на "RED sped" започнува во далечната 1994 година кога тим од ентузијасти-професионалци се здружиле и го оформиле првичниот тим на компанијата...

Дознај повеќе

Интервју со Јасмина Бујароска Митева, Tим лидер на тим за квалитет на услуги и Маја Јаневска, Постар специјалист за дигитална трансформација

Автоматизацијата има за цел да ги направи процесите поекономични, транспарентни и отпорни на грешки, а на организациите да им заштеди време и да обезбеди спроведување на најдобри практики за подобрување на целокупната оперативна ефикасност.

Интервју со Маја Анчевска, Специјалист за човечки ресурси

А1 Македонија нуди развој и можност младите да направат скок од практикант до вработен

Интервју со Product Marketing тимот на А1 Македонија

Интервју со Елена Ајтарска, Сања Донева-Трајчева, Јане Плавевски и Никола Димоски членови на Product Marketing тимот на А1

А1 Македонија продолжува со подароци за своите корисници

Новите активации на Е-сметка можност за освојување на електричен велосипед

Малку поинакво лето

Во изминатите неколку месеци, драстично се променија активностите на луѓето и начинот на кој ги извршуваат секојдневните работи, и тоа во повеќе сегменти. Училишни часови од дома, online купување на намирници, одржување на состаноци и обуки преку Skype...

Наградна игра за при-пејд корисници на А1 Македонија

Надополни и играј за iPhone SE 20