Нарачајте пред сите

и искористете го попустот од 6.000 ден!

Нарачајте пред сите

Веднаш по светската премиера, нарачајте пред сите еден од најновите смартфони Galaxy Z Fold 3 или Galaxy Z Flip 3 5G и добијте 6.000 ден. попуст и 3-годишна гаранција. Плус, со купување на моделот Galaxy Z Fold 3, добивате и футрола на преклоп со пенкало и 25 W полнач (без кабел)

Резервацијата можете да ја направите со потпишување договор за продажба на телефон со одложен рок на испорака и аванс од 2.999 ден. онлајн или во кој било А1 центар.

Дополнително, имате можност да го замените Вашиот стар мобилен телефон во еден од овластените сервисни центри на Samsung (Video Data или Mobico), при што ќе добиете дополнителен бонус од 6.000 денари доколку стариот телефон е на списокот модели прикажан на www.samsung.com/mk/ Вредноста на стариот мобилен телефон ќе биде проценета според важечкиот ценовник на Samsung откупниот партнер, на денот на процената.

Резервирајте го својот Galaxy Z Fold 3 или Galaxy Z Flip 3 5G до 26.8.2021. По резервација на моделот Galaxy Z Fold 3, задолжително регистрирајте се на www.samsung.com/mk/ најдоцна до 19.9.2021 за да ги добиете и футролата на преклоп со пенкало и 25 W полнач (без кабел), кои дополнително ќе бидат испорачани на Вашата домашна адресa!

Испорака на подароците за Galaxy Z Fold 3 ќе се врши до 30.10.2021. Резервираниот телефон можете да го подигнете по целосно плаќање на износот почнувајќи од 27.8.2021.

За повеќе информации јавете се во Контакт центар 077 1234.Цена
107.999 ден. Нарачајте пред сите


Цена
61.499 ден. Нарачајте пред сите