A1 Combo Box Go

Кога ви треба интернет за Вашата викендичка

A1 Combo Box Go

Интернет по потреба за вашата викендичка - кога и да посакате, колку и да посакате


Направете го престојот во Вашата викендичка позабавен со фантастичните A1 Combo Box Go интернет-пакети!

Со пакетот A1 Combo Box Go кој ви обезбедува интернет по потреба, добивате стабилен и брз интернет каде било во Македонија! Едноставно, вклучете го уредот во струја, активирајте интернет-пакет по потреба и можете веднаш да започнете со сурфање.

Отсега Вие одлучувате колку ќе трае забавата! Со A1 Combo Box Go може да активирате интернет-пакет по потреба во времетраење од 1, 3, 7 или 30 дена. Притоа, плаќате симболична месечна претплата за цело времетраење на договорот, а доплаќате само за конкретниот пакет што ќе го активирате.

Активирајте интернет по потреба и уживајте во празниците и викендите со супер брз интернет во вашата викендичка. Високо на планина или во долина покрај езеро, гледајте ги омилените ТВ-содржини и сурфајте на стабилен интернет.

Само со A1 Combo Box Go можете да уживате во стабилен интернет за викенд, каде и да сте!

Изберете A1 Combo Box Go 2, кој Ви овозможува интернет-конекција и фиксна линија, а доколку сакате и телевизија, изберете A1 Combo Box Go 3.

 

A1 Combo Box Go 2

до 20/1 Mbps

интернет конекција*
 
0.9 ден./мин.
кон сите фиксни национални мрежи
99
ден./мес.

A1 Combo Box Go 3

до 20/1 Mbps

интернет конекција*
 
0.9 ден./мин.
кон сите фиксни национални мрежи
до 20 ТВ-канали
телевизија
199
ден./мес.

Пакетите A1 Combo Box Go Ви овозможуваат само интернет-конекција, а за да почнете да сурфате активирајте некој од долунаведените интернет-пакети.

Пакети за активација на интернет по потреба

Еднократни интернет пакети

 

Интернет пакет Цена Вклучен интернет Времетраење
Дневен 99 ден. 5 GB 24 часа
Викенд 199 ден. 20 GB 3 дена
Неделен 299 ден. 50 GB 7 дена
Месечен 799 ден. 100 GB 30 дена

По искористување на вклучениот интернет сообраќај или по истекот на времето на важност, пакетот/пакетите автоматски се деактивираат.

Секој од интернет-пакетите истовремено може да се активира до двапати.

Еден корисник може да направи комбинација од различни пакети според своите потреби и истовремено да активира максимум 8 интернет-пакети, односно сите пакети по двапати.

 
Интернет пакет за постојана конекција
Интернет пакет Цена Вклучен интернет
3GB Месечен пакет 59 ден. 3 GB

 

По искористување на интернет сообраќајот вклучен во пакетот, интернет конекцијата ќе биде прекината.

Дополнителниот пакет се обновува автоматски сè до неговата деактивација.

 

Пакетите се активираат: 
 • Преку мобилната апликација Мојот А1, Android или iOS

 • Со повик на 077 1234

 • Во А1 продажен салон

Дополнителни ТВ-пакети


Супер ТВ-пакет

199 ден./месечно


 • National Geographic
 • Viasat History
 • Viasat Explorer
 • Viasat Nature
 • Arena 1
 • Arena 2
 • Fox
 • Fox Life
 • Fox Crime
 • Fox Movies
 • M1 Gold
 • M1 Film
 • Action&Thriller
 • TV 1000
 • EPIC Drama
 • VH1 Europe
 • BabyTV
 • Boomerang
 • Cartoon Network
 • 24Kitchen
 • CNN

Можете да ги активирате и следниве дополнителни ТВ-пакети: Extra за 199 ден./месечно, HBO за 249 ден./месечно и Pink Lite за 49 ден./месечно

Дополнителен ТВ-приклучок може да се активира за само 99 ден./месечно.
Листа на ТВ-канали и дополнителни пакети

Услугите преку A1 Combo Box Go може да се користат само на една адреса. Понудата важи со договор склучен на 24 месеци.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.