Проверете достапност на Вашата локација

За да Ви овозможиме интернет услуга со најсовремена технологија, Ве молиме внесете ја Вашата адреса и Вашиот телефонски број.

Повеќе информации за Политика за приватност.

Cупериорен интернет во вашиот дом

Ви ги претставуваме новите A1 Net пакети со кои добивате неограничен интернет со одлични брзини за Вашиот дом и бесплатно вклучена фиксна линија. Изберете го пакетот што најмногу Ви одговара и уживајте во сурфањето.

A1 Net S

Неограничен интернет
 • до 50/50 Mbps
  за оптички интернет
 • до 50/5 Mbps
  за кабeлски интернет
Фиксна линија
Фиксна линија без вклучени бесплатни минути
699
ден./месечно
Најдобар избор

A1 Net M

Неограничен интернет
 • до 100/100 Mbps
  оптички интернет
 • до 100/10 Mbps
  кабeлски интернет
Фиксна линија
Фиксна линија без вклучени бесплатни минути
799
ден./месечно

A1 Net L

Неограничен интернет
 • до 200/200 Mbps
  оптички интернет со Wi-Fi Mesh*
 • до 200/20 Mbps
  кабeлски интернет со Wi-Fi Mesh*
Фиксна линија
Фиксна линија без вклучени бесплатни минути
1.099
ден./месечно

 

Ви препорачуваме да направите комбинација од А1 Net тарифите заедно со мобилни линии А1 Ultra во А1 Combo пакет и да заштедите. Со А1 Combo пакетот добивате дополнителен попуст на месечната претплата. Повеќе информации за А1 Combo пакетите можете да најдете овде.

 

A1 Net M

во А1 Combo пакет
699
ден./месечно

A1 Net L

во А1 Combo пакет
899
ден./месечно

*Wi-Fi Mesh е уред што го зајакнува Wi-Fi сигналот и Ви овозможува да имате покриеност со Wi-Fi мрежа во секој агол од Вашиот дом. Нашите екипи ќе направат проверка и го инсталираат уредот во Вашиот стан или куќа доколку има потреба од зајакнување на сигналот. Со тарифниот модел А1 Combo L, Wi-Fi Mesh уредот го добивате бесплатно.

Понудата за A1 Net пакетите со наведени интернет брзини е достапна во Скопје, Битола, Тетово, Гостивар, Куманово, Велес, Кочани, Штип, Радовиш и во Прилеп, на локации каде што постои техничка можност за користење на услугата.

Во реоните со LAN покриеност максималната брзина изнесува 60 Mbps.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.