22.03.2023

Пролетна промоција во А1 COMBO и подарок смарт-часовник

Скопје, 21.3.2023 г. – А1 Македонија, добитник на Best Buy Award за најдобар сооднос помеѓу цената и квалитетот за мобилен интернет според мислењата, искуствата и изборот на потрошувачите во земјава, со задоволство ја најавува најновата...

Дознај повеќе

Известување

Ве известуваме дека на 18.03.2023 г. дојде до неочекуван прекин/деградација на услугите во реонот на Петровец- Скопје. Имаше времен прекин на услугите за телевизија и интернет на DVB-C технологија...

Известување

А1 ги известува своите корисници дека на 17.03.2023г. се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство, поради што се можни прекини кај корисниците на DOCSIS технологија во реонот на Петровец - Скопје...

Известување

Ве известуваме дека на 08.03.2022 г. дојде до неочекуван прекин/деградација на услугите од техничка природа во Северна Македонија. Имаше времен прекин на услугите за интернет на SABSA ( ADSL and OPTIC ) технологија за сите корисници...

Известување

Ве известуваме дека на 07.03.2023 г. дојде до неочекуван прекин/деградација на услугите во реонот на Куманово. Имаше времен прекин на услугите за телевизија и интернет на DVB-C технологија....

Известување

А1 ги известува своите корисници дека на 28.02.2023г. се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство, поради што се можни прекини кај корисниците на DOCSIS технологија во реонот на Ѓорче Петров - Скопје...

Известување

А1 ги известува своите корисници дека на 27.02.2023г.  до 28.02.2023г. се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство, поради што се можни прекини кај корисниците на DVB-T технологија во реонот на Скопје...