Проверете достапност на интернет
за локацијата на Вашата компанија

За да Ви овозможиме интернет услуга со најсовремена технологија, Ве молиме внесете ја Вашата адреса и Вашиот телефонски број.

Повеќе информации за Политика за приватност.

A1 Combo тарифи за Вашиот бизнис

Направете А1 Combo Business пакет со неограничен интернет и фиксна линија за Вашата канцеларија, плус вклучете две А1 Business Pro M мобилни линии, секоја со неограничен интернет на најбрзата мобилна мрежа и заштедете.

А1 Combo Ви овозможува флексибилност. Одберете еден од препорачаните А1 Combo пакети или креирајте го сами својот пакет според Вашите бизнис потреби.

А1 Combo Business S

Неограничен интернет
 • до 50/50 Mbps
  за оптички интернет
   
 • до 50/5 Mbps
  за кабeлски интернет
   
Бесплатна фиксна линија
 • Неограничени разговори кон фиксни мрежи
749 ден./месечно
2 мобилни линии
A1 Business Pro XS
1.647
ден./месечно

А1 Combo Business M

Неограничен интернет
 • до 200/200 Mbps
  за оптички интернет
   
 • до 200/20 Mbps
  за кабeлски интернет
   
Бесплатна фиксна линија
 • Неограничени разговори кон сите мрежи
 • 100 мин. меѓународни разговори
999 ден./месечно
2 мобилни линии
A1 Business Pro S
2.297
ден./месечно
Најдобар избор

А1 Combo Business L

Неограничен интернет
 • до 300/300 Mbps
  оптички интернет со Wi-Fi Mesh*
 • до 300/20 Mbps
  кабeлски интернет со Wi-Fi Mesh*
Бесплатна фиксна линија
 • Неограничени разговори кон сите мрежи
 • 200 мин. меѓународни разговори
1.299 ден./месечно
2 мобилни линии
A1 Business Pro M
3.097
ден./месечно

А1 Combo Business XL

Неограничен интернет
 • до 500/500 Mbps
  оптички интернет со Wi-Fi Mesh*
 • до 300/20 Mbps
  кабeлски интернет со Wi-Fi Mesh*
Бесплатна фиксна линија
 • Неограничени разговори кон сите мрежи
 • 500 мин. меѓународни разговори
1.599 ден./месечно
2 мобилни линии
A1 Business Pro L
4.697
ден./месечно

 

 

*Wi-Fi Mesh е уред што го зајакнува Wi-Fi сигналот и Ви овозможува да имате покриеност со Wi-Fi мрежа во секој агол од Вашиот дом. Нашите екипи ќе направат проверка и го инсталираат уредот во Вашиот стан или куќа доколку има потреба од зајакнување на сигналот. Со тарифниот модел А1 Combo L и Combo XL, Wi-Fi Mesh уредот го добивате бесплатно.

Понудата со гигабитна брзина е промотивна и важи ограничен период.

Понудата за A1 Net пакетите со наведени интернет брзини е достапна во Скопје, Битола, Тетово, Гостивар, Куманово, Велес, Кочани, Штип, Радовиш и во Прилеп, на локации каде што постои техничка можност за користење на услугата.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.