Доживејте неверојатно 5G искуство!

Активирајте еден од месечните 5G пакети и уживаjте во предностите што ги нуди 5G технологијата:

  • Месечен 5G пакет со неограничен интернет. Овој пакет ви овозможува неограничено да користите мобилен интернет и да сурфате со 5G брзини, без разлика колку изнесува месечниот интернет вклучeн во вашата тарифа
  • Месечен 5G пакет. Овој пакет ви овозможува да користите 5G интернет, во обем колку што изнесува месечниот мобилен интернет вклучен во тарифниот модел кој го користите или активиран преку дополнителен интернет пакет.

Овие пакети се достапни за постпејд корисниците на тарифни модели, кои не вклучуваат 5G интернет. За да ja користите 5G услугата потребно е да се наоѓате на локација со 5G мрежно покривање и да имате мобилен телефон кој поддржува 5G технологија. Достпаноста на 5G услугата кај различни модели на мобилни телефони зависи од самите производители, притоа А1 ја гарантира достапноста кај уредите кои се купени исклучиво во продажните салони на А1. Детална листа на модели на мобилни телефони за кои е достапна 5G услугата, можете да најдете овде. Доколку веќе користите мобилен телефон кој поддржува 5G, потребно е да изберете опција 5G во делот за мрежно поддесување на уредот. А1 интензивно работи на проширување на 5G мрежната покриеност насекаде низ земјата, а во моментов таа го опфаќа урбаниот дел на град Скопје.

 

Месечен пакет Цена (ден./месечно) Интернет Активација
5G пакет со неограничен интернет 599 Неограничен Преку апликацијата “Мојот А1“
5G пакет 99 Согласно месечниот интернет, вклучен во тарифата Преку апликацијата “Мојот А1“

Понудата е промотивна и важи ограничен временски период.

 

 

Добијте двојно повеќе интернет за иста цена, само преку Мојот А1!

Активирајте дополнителен интернет пакет преку мобилната апликација Мојот А1 и уживајте во двојно повеќе мобилен, национален интернет, за иста цена.

Промотивните пакети со двојно повеќе гигабајти, се достапни за сите А1 Постпејд корисници, единствено со активација преку мобилната апликација Мојот А1.

Сѐ што треба да направите е во менито на апликацијата Мојот А1 да одберете “Пакети”, потоа “Достапни национални услуги” и да го активирате промотивниот интернет пакет кој го сакате.

Пакетот можете да започнете да го користите штом ќе Ви биде прикажан во секцијата “Активни сервиси” во апликацијата. Интернет пакетот може да се користи до крајот на пресметковниот период, по што автоматски се деактивира.

 

  Цена (ден./месечно) Интернет Активација
Net 2GB Promo 149 1 GB
2 GB
Преку апликацијата “Мојот А1“
Net 4GB Promo 199 2 GB
4 GB
Преку апликацијата “Мојот А1“
Net 10GB Promo 299 ден. 5 GB
10 GB
Преку апликацијата “Мојот А1“

Понудата е промотивна и важи ограничен временски период.

 

 

 

 

  Цена (ден./месечно) Интернет/SMS/Мин. Активација со SMS Деактивација со SMS
NET 1GB 149 1 GB START 1GB
на 140240
STOP 1GB
на 140240
NET 2GB 199 2 GB START 2GB
на 140240
STOP 2GB
на 140240
NET 5GB 299 5 GB START 5GB на 140240 STOP 5GB на 140240
Пакет 100 SMS кон сите мрежи 99 100 SMS кон сите национални мрежи START SMS
на 140143
STOP SMS
на 140143
Пакет 100 минути кон странство 399 100 мин.
кон странство
START 100
на 140303
STOP 100
на 140303
Пакет 200 минути кон странство 699 200 мин.
кон странство
START 200
на 140303
STOP 200
на 140303

По испраќање на SMS-пораката за активација на избраниот пакет ќе добиете SMS-известување дека дополнителниот пакет е активиран. Дополнителните пакети се обновуваат автоматски сè до нивната деактивација. При почетната активација, месечната претплата за првиот месец се пресметува во пропорционален износ во зависност од бројот на преостанатите денови до крајот на пресметковниот период.

Брзината на интернет зависи од тарифниот модел што го користите и од типот на SIM-картичката.

Тарифните пакети NET 2GB и NET 5GB се промотивни и се со ограничено времетраење.

Сите наведени цени се со вклучен ДДВ .

Активирајте A1 Go Social, пакет со неограничен интернет за Вашите омилени социјални мрежи Facebook, Instagram, Messenger, Twitter, Snapchat, WhatsApp и TikTok.

Со A1 Go Social споделувајте слики и видеа, четувајте со пријателите, гледајте и постирајте инстаграм и фејсбук сторис без да го трошите Вашиот месечен интернет.
 

A1 Go Social

Неограничено за
Facebook, Instagram,
TikTok, Twitter,
Messenger, Snapchat и WhatsApp
199 ден.
Повеќе

A1 Go Social

SMS број за активација / деактивација
140 400

Активирај
START SOCIAL

Деактивирај
STOP SOCIAL

Пакетот A1 Go Social можете да го активирате/деактивирате преку мобилната апликација Мојот А1.

Пакетот A1 Go Social може да го користите се додека имате преостанат мобилен интернет во тарифата. По неговото искористување брзината на интернетот се намалува и за пакетот A1 Go Socal.

Пакетот A1 Go Social важи за тарифните модели А1 Nova  и A1 Nova SIM, како и за A1 Neo, A1 Neo SIM и A1 Neon/Neon+ портфолијата. Пакетот се обновува автоматски сè до негова деактивација. При почетната активација, месечната претплата за првиот месец се пресметува во пропорционален износ во зависност од бројот на преостанатите денови до крајот на пресметковниот период.

Пакетот A1 Go Social не важи за интернет сообраќај:

  • остварен со видео повици и VoIP повици преку наведените апликации и
  • остварен преку линк кој води кон содржина која е поставена надвор од наведените социјални мрежи (пр. следење на линк од Facebook кој води кон Youtube содржина не спаѓа во интернет сообраќајот вклучен во пакетот A1 Go Social туку истиот се одзема од интернет сообраќајот вклучен во тарифата)

Ви треба помош при избор на постпејд тарифен пакет?