23.07.2021

Програмирањето, начин да се поттикне креативноста, љубопитноста и да се тренира логичкото размислување

ИТ сферата сигурно е една од најбрзо растечките дејности иако во минатите години ова беше таканаречена машка професија, сега се повеќе жени и млади девојки ги разбиваат стереотипите и се пронаоѓаат себеси токму во информатичката технологија...

Дознај повеќе

Aлександар Манев - Генерален директор на Крoација Осигурување-неживот

/

Корисниците за нас

Компанијата ИТГМА ја започна својата мисија во 2009 година и низ годините успешно се постави меѓу една од водечките софтврески компании...

AWT

АВТ е водечки дистрибутер на стока за широка потрошувачка кој врши услуги на пазарите во Македонија, Хрватска, Србија...

DS Smith

DS Smith е водечка европска компанија за производство и амбалажа приспособена на барањата од клиентот...

САВА Осигурување

Мелита Гугуловска и Ило Ристовски

VERO

Петар Денковски