За првпат во Македонија, активирајте Netflix преку А1!

За повеќе акција, повеќе возбуда и повеќе забава, гледајте ги омилените серии и филмови на супериорен оптички интернет. Само со А1 Combo сега добивате подарок 6 месеци Netflix и врвна филмска содржина.

Кој може да активира Netflix преку А1?

Сите А1 постпејд корисници на мобилни или фиксни услуги имаат можност да активираат кој било Netflix план преку А1, а претплатата за избраниот план ќе биде вклучена во месечната А1 сметка.

Дополнително, корисниците кои ќе склучат нов или ќе го обноват својот договор на 24 месеци со тарифните модели A1 Net L + TV, со вклучена најмалку една мобилна линија во А1 Combo пакет, ќе добијат подарок Netflix Basic во времетраење од 6 месеци. По истек на периодот за кој важи подарокот, претплатата за Netflix планот ќе биде вклучена во месечната сметка за A1 Combo по редовна цена.

А1 го задржува правото да ја прекине оваа понуда во секое време.

Зошто да активирате Netflix преку А1?

netflix

Активирајте брзо и лесно преку апликацијата Мојот А1!

 • 1
  Одберете Netflix план кој највеќе Ви одговара и кликнете “Активирајте“.
 • 2
  Доколку сте мобилен корисник, на Вашиот А1 постпејд број ќе Ви испратиме линк за регистрација. Доколку сте фиксен корисник, внесете ја Вашата е-мејл адреса за да Ви испратиме линк за регистрација.
 • 3
  Потврдете го Вашиот избор и кликнете “Активирај“.
 • 4
  Преку SMS или е-мејл ќе добиете линк кој води кон веб-страницата на Netflix, каде е неопходно да се регистрирате за да ја финализирате активацијата и да ја користите услугата.

Освен преку апликацијата Мојот А1, Netflix можете да активирате со повик во Контакт центарот на 077 1234, или во сите А1 продажни места.

Веќе имате Netflix?

Пренесете ја Вашата постоечка Netflix корисничка сметка преку А1

1. Активирајте Netflix преку А1

За да ја пренесете во А1, не мора претходно да ја откажувате Вашата постоечка корисничка сметка во Netflix. Најпрво активирајте Netflix преку А1, а потоа ќе добиете линк за регистрација кој води до официјалната веб-страница на Netflix. За да ја задржите Вашата Netflix корисничка сметка, при регистрацијата неопходно е да ги внесете истите кориснички податоци (е-мејл и лозинка) со кои во моментов сте претплатени на Netflix.

2. Уживајте во омилените серии и филмови

Откако ќе регистрирате на Netflix со постоечките кориснички податоци, ќе Ви бидат достапни историјата на гледани содржини, како и препораките од Netflix за Вас. Надоместокот за Netflix ќе Ви биде додаден во Вашата месечна А1 сметка.

Активирајте преку Мојот A1

Активирајте Netflix план кој најмногу Ви одговара, изберете ја омилената содржина и гледајте каде и да сте, на Вашиот смартфон, таблет, лаптоп или телевизор!

Често поставувани прашања