Доживејте неверојатно 5G искуство!

Активирајте еден од месечните 5G пакети и уживаjте во предностите што ги нуди 5G технологијата:

  • Месечен 5G пакет со неограничен интернет. Овој пакет ви овозможува неограничено да користите мобилен интернет и да сурфате со 5G брзини, без разлика колку изнесува месечниот интернет вклучeн во вашата тарифа
  • Месечен 5G пакет. Овој пакет ви овозможува да користите 5G интернет, во обем колку што изнесува месечниот мобилен интернет вклучен во тарифниот модел кој го користите или активиран преку дополнителен интернет пакет.

Овие пакети се достапни за постпејд корисниците на тарифни модели, кои не вклучуваат 5G интернет. За да ja користите 5G услугата потребно е да се наоѓате на локација со 5G мрежно покривање и да имате мобилен телефон кој поддржува 5G технологија. Достпаноста на 5G услугата кај различни модели на мобилни телефони зависи од самите производители, притоа А1 ја гарантира достапноста кај уредите кои се купени исклучиво во продажните салони на А1. Детална листа на модели на мобилни телефони за кои е достапна 5G услугата, можете да најдете овде. Доколку веќе користите мобилен телефон кој поддржува 5G, потребно е да изберете опција 5G во делот за мрежно поддесување на уредот. А1 интензивно работи на проширување на 5G мрежната покриеност насекаде низ земјата, а во моментов таа го опфаќа урбаниот дел на град Скопје.

 

Месечен пакет Цена (ден./месечно) Интернет Активација
5G пакет со неограничен интернет 599 Неограничен Преку апликацијата “Мојот А1“
5G пакет 99 Согласно месечниот интернет, вклучен во тарифата Преку апликацијата “Мојот А1“

Понудата е промотивна и важи ограничен временски период.

 

 

Дополнителни тарифни пакети

  Цена (ден./месечно) Интернет/SMS/Мин. Активација со SMS Деактивација со SMS
NET 1GB 149 1 GB START 1GB
на 140240
STOP 1GB
на 140240
NET 2GB 199 2 GB START 2GB
на 140240
STOP 2GB
на 140240
NET 5GB 299 5GB START 5GB на 140240 STOP 5GB на 140240
Пакет 100 SMS кон сите мрежи 99 100 SMS кон сите
национални мрежи
START SMS
на 140143
STOP SMS
на 140143
Пакет 100 минути кон странство 399 100 мин.
кон странство
START 100
на 140303
STOP 100
на 140303
Пакет 200 минути кон странство 699 200 мин.
кон странство
START 200
на 140303
STOP 200
на 140303

По испраќање на SMS-пораката за активација на избраниот пакет ќе добиете SMS-известување дека дополнителниот пакет е активиран. Дополнителните пакети се обновуваат автоматски сè до нивната деактивација. При почетната активација, месечната претплата за првиот месец се пресметува во пропорционален износ во зависност од бројот на преостанатите денови до крајот на пресметковниот период.

Брзината на интернет зависи од тарифниот модел што го користите и од типот на SIM-картичката.

Тарифните пакети NET 2GB и NET 5GB се промотивни и се со ограничено времетраење.

Сите наведени цени се со вклучен ДДВ .