Известување за скратено работно време

 

Почитувани корисници, поради мерките за превенција од COVID-19 и во интерес на јавното здравје, продажните салони на А1 ќе работат со скратено работно време. Ви благодариме на разбирањето.

Продажните салони во City Mall, Ramstore, Vero Jumbo, Vero Тафталиџе и Vero Битола, работат со следното работно време:

од понеделник до сабота
од 10:00 до 22:00

Останатите продажни салони, работат со следното работно време:

од понеделник до петок
од 08:00 до 20:00

сабота
од 09:00 до 16:00

Заради Ваша лична заштита при посета на продажните салони, Ве молиме задолжително носете: заштитна маска, шал или марама.

А1 продажни салони и продажни партнерски места

Скопје - А1 продажни салони

Име на продажен салон Адреса Статус
Скопје - ГТЦ Кеј 13ти Ноември бр.2 Градски Трговски Центар приземје ББ (локал 200 и 264/4) Отворен
Скопје - Бисер Бул.Јане Сандански бр.82 ТЦ Бисер лок.24 и 25/приземје Отворен
Скопје - Веро Џамбо Бул.Кочо Рацин бб ТЦ Веро Центар Отворен
Скопје - Рамстор Мито Хаџивасилев Јасмин бб ТЦ Рамстор - приземјe Отворен
Скопје - Лептокарија Бул. Партизански Одреди бр.64 Б/2 Отворен
Скопје - Сити Мол ул. Љубљанска бр.4 лок.127ц Отворен
Скопје - Веро 3 Метрополит Теодосиј Гологанов бр.76 Отворен
Скопје - Битпазар Крсте Мисирков бр.63 Отворен
Скопје - Чаир Џон Кенеди бр.2 Отворен

Скопје - "Handy“ продажни партнерски места

Име на продажен салон Адреса Статус
Хенди Ѓорче ул. Ѓорче Петров бр .49 Скопје Отворен
Хенди Бутел ул. Живко Брајковски лок 2 Скопје Отворен
Хенди Беверли ул. Народен Фронт т.ц Беверли лок 44 Скопје Отворен
Хенди Kисела вода ул. Иван Козаров бр.21 Скопје Отворен
Хенди Синѓелиќ ул. Финска бб локал 40 A Скопје Отворен
Хенди Лисиче тц. Лисиче бр.1 лок 28 Скопје Отворен
Хенди Автокоманда ул. Јани Лукровски бб ТЦ Автокоманда лок.10 ламела Д Скопје Отворен
Хенди Драчево ул. Димитрие Чуповски бр 17 Скопје Отворен
Хенди Радишани ул. Радишанска бр 1/1 Скопје Отворен

Скопје - "Antarias“ продажни партнерски места

Име на продажен салон Адреса Статус
Антариас 1 ул. Бојмија бр.1-2 лок 4 - Скопје Отворен
Антариас 3 бул. Партизански одреди бр.23 лок. 6 - Скопје Отворен
Антариас 15 ул. 9 бр.161 Општина Илинден Скопје - Илинден Отворен

Скопје - "Infocell“ продажни партнерски места

Име на продажен салон Адреса Статус
Инфоцелл 22 ул. Жан Жорест бр. 3 Скопје Отворен
Инфоцелл 26 ул. Ѓорче Петров бб Скопје Затворен

 

Куманово - А1 продажни салони

Име на продажен салон Адреса Статус
Куманово 1 Маршал Тито бб Отворен
Куманово 2 Плоштад Маршал Тито бр.39 Отворен

Куманово - "Handy“ продажни партнерски места

Име на продажен салон Адреса Статус
Хенди Куманово 1 ул. Маршал Тито бр.1 локал 13 Куманово Отворен

Куманово - "Antarias“ продажни партнерски места

Име на продажен салон Адреса Статус
Антариас 13 ул.Илиденска бр 1 Куманово Отворен

 

 

Велес - А1 продажни салони

Име на продажен салон Адреса Статус
Велес Страшо Пинџур згр.1, приземје Отворен

 

Велес- "Infocell“ продажни партнерски места

Име на продажен салон Адреса Статус
Инфоцелл 9 ул.Благој Гјорев бр. 61A, Велес Отворен
Инфоцелл 11 ул. Маршал Тито бб, Велес Отворен

 

Штип - А1 продажни салони

Име на продажен салон Адреса Статус
Штип Јосиф Ковачев ББ Отворен

 

Штип - “Handy“ продажни партнерски места

Име на продажен салон Адреса Статус
Хенди Штип ул. Ванчо Прке бр. 91 Отворен

Штип - “Antarias“ продажни партнерски места

Име на продажен салон Адреса Статус
Антариас 4 ул.Ванчо Прке бб - Штип Отворен

 

Кочани - А1 продажни салони

Име на продажен салон Адреса Статус
Кочани Маршал Тито бб Отворен

Кочани- “Antarias“ продажни партнерски места

Име на продажен салон Адреса Статус
Aнтариас 20 ул.Маршал Тито бр.86, Кочани Отворен

 

Кавадарци - А1 продажни салони

Име на продажен салон Адреса Статус
Кавадарци Илинденска бр.55 Отворен

Кавадарци - “Handy“ продажни партнерски места

Име на продажен салон Адреса Статус
Хенди Штип ул. Ванчо Прке бр. 91 Отворен

 

Неготино - А1 продажни салони

Име на продажен салон Адреса Статус
Неготино Маршал Тито бр.146/1 Отворен

Неготино - “Antarias“ продажни партнерски места

Име на продажен салон Адреса Статус
Aнтариас 16 ул. Пекарев ББ - Неготино Отворен

 

Струмица - А1 продажни салони

Име на продажен салон Адреса Статус
Струмица Маршал Тито бр.5/5-1 Отворен

Струмица - “Handy“ продажни партнерски места

Име на продажен салон Адреса Статус
Хенди Струмица ул.Маршал Тито бб Отворен

Струмица - “Antarias“ продажни партнерски места

Име на продажен салон Адреса Статус
Антариас 8 т.ц Глобал приземје бр. 49/7 Затворен

 

Радовиш - А1 продажни салони

Име на продажен салон Адреса Статус
Радовиш Маршал Тито бр.1 Отворен

Радовиш - “Antarias“ продажни партнерски места

Име на продажен салон Адреса Статус
Антариас 12 ул. 22 Октомври бр.35 Отворен

 

 

Гевгелија - А1 продажни салони

Име на продажен салон Адреса Статус
Гевгелија Димитар Влахов бб Отворен

Гевгелија - “Antarias“ продажни партнерски места

Име на продажен салон Адреса Статус
Антариас Поцка ул. Маршал Тито бр. 101 Отворен

 

Тетово - А1 продажни салони

Име на продажен салон Адреса Статус
Тетово 1 Маршал Тито бб / 74 Отворен
Тетово 2 Ул.Штипска бр.147 Зграда 2-2/1 Отворен

 

Гостивар - А1 продажни салони

Име на продажен салон Адреса Статус
Гостивар Илинденска бр.70 (Борис Кидриќ бб) Отворен

 

Кичево - А1 продажни салони

Име на продажен салон Адреса Статус
Кичево Булевар Ослободување бр.1/3 Отворен

 

Струга - А1 продажни салони

Име на продажен салон Адреса Статус
Струга Маршал Тито бр.1/1 Отворен

Струга - “Handy“ продажни партнерски места

Име на продажен салон Адреса Статус
Хенди Струга ул. Пролетерски бригади бр. 31 Отворен

 

Охрид - А1 продажни салони

Име на продажен салон Адреса Статус
Охрид Св. Климент Охридски бр.119 (Моша Пијаде бр.1) Отворен

Охрид - “Handy“ продажни партнерски места

Име на продажен салон Адреса Статус
Хенди Охрид Бул.Туристичка зграда 1 влез 1 локал бр.4 Отворен

 

Прилеп - А1 продажни салони

Име на продажен салон Адреса Статус
Прилеп Гоце Делчев ББ (Маршал Тито бр.3) Отворен

Прилеп - “Handy“ продажни партнерски места

Име на продажен салон Адреса Статус
Хенди Прилеп 2 ул.Борка Талески  бр .15 Отворен

Прилеп - “Antarias“ продажни партнерски места

Име на продажен салон Адреса Статус
Антариас ЕТ ДООЕЛ ул.Илинденска 19 Отворен

 

Битола - А1 продажни салони

Име на продажен салон Адреса Статус
Битола Маршал Тито бр.7/1-1 Отворен
Битола 3 Игнјат Атанасовски бб Отворен

Битола - “Handy“ продажни партнерски места

Име на продажен салон Адреса Статус
Хенди Битола ул.Никола Тесла бр 42 /1 Отворен

Битола - “Antarias“ продажни партнерски места

Име на продажен салон Адреса Статус
Антариас 7 ул. Добривоје Радосавлевиќ Отворен

 

“Handy“ останати продажни партнерски места

Име на продажен салон Адреса Статус
Хенди - Крива Паланка ул. Маршал Тито бр. 163 Отворен
Хенди Пробиштип ул. Јордан Стојанов ББ Отворен

 

“Antarias“ останати продажни партнерски места

Име на продажен салон Адреса Статус
Антариас 14 ул. Битолска - Демир Хисар Отворен
Антариас 16 ул.Пекарев бб - Неготино Отворен
Антариас 18 ул.Маршал Тито бр.5 - Македонски брод Отворен
Антариас Tele 2 ул. Атанас Пановски  бб - Дебар Отворен
Антариас Глобал линк Електроник ул.Маршал Тито бр. 48 - Виница Отворен

 

“Infocell“ останати продажни партнерски места

Име на продажен салон Адреса Статус
Инфоцелл 1 ул. 23 Август бр. 4 - Берово Отворен
Инфоцелл 3 ул. Маршал Тито бр . 11 - Свети Николе Отворен
Инфоцелл 20 ул. Маршал Тито бр.133 - Крива Паланка Отворен
Инфоцелл 29 ул .Гоце Делчев бр.15    Кратово Отворен
Инфоцелл 35 ул. Маршал Тито бр 22 локал 913 - Ресен Отворен
Инфоцелл ГГГ МОБИЛЕ ул. Маршал Тито бб - Виница Отворен
Инфоцелл М-КОМПЈУТЕРИ ул. Маршал Тито 15 - Валандово Отворен
Инфоцелл Димбо ком ДООЕЛ ул. Борис Кидрич бб - Пехчево Отворен