Купувајте онлајн, добијте попуст и заштедете време!

Искористете ги сите поволности што Ви ги овозможува онлајн купувањето и заштедете. А1 Ви нуди целосно дигитализиран процес на купување уреди во комбинација со склучување договор за мобилни услуги.

Поволности со онлајн купување:

онлајн попуст за нов уред по Ваш избор
нарачувате кога сакате и од каде сакате
заштедувате време за посета на салон
склучувате договор и плаќате целосно онлајн
бесплатна достава на Вашата адреса

КАКО ДА НАРАЧАТЕ ОНЛАЈН?

1

Одберете уред

Одберете го, односно кликнете на уредот кој сакате да го нарачате
2

Изберете боја и тарифа

изберете од достапните бои на уредот, тарифа за мобилните услуги, како и начин на плаќање и кликнете “Нарачај“
3

Потврдете го изборот

откако ќе ги проверите сите детали на избраниот уред и избраната тарифа во Вашата кошничка, продолжете на следниот чекор
4

Изберете тип на корисник

изберете дали сакате да го обновите Вашиот А1 договор или сакате да склучите нов договор
5

Внесете податоци

внесете ги Вашите лични податоци и изберете го начинот на плаќање
6

Бесплатна достава до дома

по комплетирање на Вашата нарачка, Вашиот уред ќе биде доставен на Вашата адреса во најбрз можен рок

ОДБЕРЕТЕ ГО
ВИСТИНСКИОТ
УРЕД ЗА ВАС