04.08.2020

Интервју со Јасмина Бујароска Митева, Tим лидер на тим за квалитет на услуги и Маја Јаневска, Постар специјалист за дигитална трансформација

Автоматизацијата има за цел да ги направи процесите поекономични, транспарентни и отпорни на грешки, а на организациите да им заштеди време и да обезбеди спроведување на најдобри практики за подобрување на целокупната оперативна ефикасност.

Дознај повеќе

А1 Македонија ги презема сите мерки за заштита на своите вработени

Како компанија која нуди клучни услуги за корисниците да останат поврзани, особено во вонредна ситуација, уште со почеток на ширење на вирусот COVID-19 во Европа, А1 Македонија заедно со сите компании кои се дел од А1 Телеком Австрија Групацијата ги напра

Интервју со Андреа Станковиќ

Стратегијата на А1 брендот, се базира на градење решенија, коишто го подобруваат животот во дигиталната ера. Тоа подразбира дека на нашите корисници им овозможуваме да го доживеат најдоброто корисничко искуство, преку доближување на придобивките од дигита

Известување за корисниците

Поради техничка надградба на софтверскиот систем на А1 Телеком Австрија Групацијата, а со цел зголемување на капацитетите и подобро опслужување на корисниците, Ве известуваме дека во периодот од петок 22.05 од 20:00 часот до сабота 23.05 до полноќ, дел...

А1 Live Shop - Ексклузивно на македонскиот телекомуникациски пазар

А1 Македонија оди чекор понатаму во обезбедувањето уникатно дигитално искуство во купувањето на телекомуникациски услуги и на јавноста и ја претставува првата и единствена виртуелна продавница на пазарот.

А1 Office Box – Супер брз интернет за бизнис корисници

Од денес, бизнис корисниците на А1 Македонија преку активација на пакетот А1 Office Box можат да добијат супер брз интернет за својот бизнис, без разлика дали работат од дома или од канцеларија.

Со активација на Е-сметка корисниците на А1 со можност да освојат пакет со 2 смартфони

А1 Македонија како водечкa компанија во процесот на дигиталната трансформација, ги охрабрува своите корисници за употреба на дигиталните алатки, особено во време на вонредна состојба кога е важно да останат дома и да се грижат за своето и јавното здравје.