06.07.2020

Наградна игра за при-пејд корисници на А1 Македонија

Надополни и играј за iPhone SE 20

Дознај повеќе

Интервју со Стефан Јовановски - Човечки ресурси во време на Ковид – 19

Одделите за човечки ресурси преживуваат еден од најголемите предизвици во време на здравствената криза. Исправени се пред задачата да оебзбедат безбедност за своите вработени, да обезбедат услови за работа од дома и при тоа работата да носи задоволство шт

А1 Македонија ги презема сите мерки за заштита на своите вработени

Како компанија која нуди клучни услуги за корисниците да останат поврзани, особено во вонредна ситуација, уште со почеток на ширење на вирусот COVID-19 во Европа, А1 Македонија заедно со сите компании кои се дел од А1 Телеком Австрија Групацијата ги напра

Интервју со Андреа Станковиќ

Стратегијата на А1 брендот, се базира на градење решенија, коишто го подобруваат животот во дигиталната ера. Тоа подразбира дека на нашите корисници им овозможуваме да го доживеат најдоброто корисничко искуство, преку доближување на придобивките од дигита

Известување за корисниците

Поради техничка надградба на софтверскиот систем на А1 Телеком Австрија Групацијата, а со цел зголемување на капацитетите и подобро опслужување на корисниците, Ве известуваме дека во периодот од петок 22.05 од 20:00 часот до сабота 23.05 до полноќ, дел...

А1 Live Shop - Ексклузивно на македонскиот телекомуникациски пазар

А1 Македонија оди чекор понатаму во обезбедувањето уникатно дигитално искуство во купувањето на телекомуникациски услуги и на јавноста и ја претставува првата и единствена виртуелна продавница на пазарот.

А1 Office Box – Супер брз интернет за бизнис корисници

Од денес, бизнис корисниците на А1 Македонија преку активација на пакетот А1 Office Box можат да добијат супер брз интернет за својот бизнис, без разлика дали работат од дома или од канцеларија.