01.04.2024

А1 Македонија е првиот телеком на домашниот пазар што нуди Netflix, водечка светска стриминг-услуга

Како дел од стратегиското партнерство на Групацијата А1 Телеком Австрија со Netflix, А1 Македонија станува првата телекомуникациска компанија на домашниот пазар што ја нуди оваа водечка стриминг-услуга за своите корисници...

Дознај повеќе

Известување

А1 ги известува своите корисници дека на 20.12.2023 год. се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство, поради што се можни прекини кај корисниците на WS FTTH технологија во реонот на Лисиче...

Известување

А1 ги известува своите корисници дека на 13.12.2023 год. се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство, поради што се можни прекини кај корисниците на WS FTTH технологија во реонот на Лисиче....

Известување

Ве известуваме дека на 09.12.2023 г. дојде до неочекуван прекин/деградација на услугите во реонот на Гостивар. Имаше времен прекин на услугите за телевизија и интернет на Docsis технологија...

Известување

А1 ги известува своите корисници дека на 11.12.2023г.  до 15.12.2023г. се планирани активности...

Известување

А1 ги известува своите корисници дека на 04.12.2023г.  до 08.12.2023г. се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство, поради што се можни прекини кај корисниците на DVB-T технологија во реонот на Дојран...

Известување

Ве известуваме дека на 30.11.2023 г. дојде до неочекуван прекин/деградација на услугите во реонот на Штип. Имаше времен прекин на услугите за телевизија ,интернет и мобилна телефонија....