25.11.2022

Тијана Станојевска Ристовска

Генерален директор

Дознај повеќе

Известување

Ве известуваме дека на 08.11.2022 г. поради оштетен оптички кабел, дојде до неочекуван прекин на услугите кај дел од корисниците на фиксни услуги во реонот на Битола...

Известување

Како резултат на постојано збогатување на ТВ содржините за своите корисници, А1 Македонија најавува дека од 1.12.2022 година, ТВ каналите од платформата Digitalb ќе бидат заменети со ТВ канали од атрактивната платформата Tring....

Известување

А1 ги известува своите корисници дека на 03.11.2022г. се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство, поради што се можни прекини кај корисниците на DOCSIS технологија во реонот на Петровец - Скопје...

Известување

Ве известуваме дека на 17.10.2022 г. поради оштетен оптички кабел, дојде до неочекуван прекин на услугите кај дел од корисниците на фиксни услуги во реонот на Куманово...

Известување

Ве известуваме дека на 13.09.2022 г. дојде до неочекуван прекин/деградација на услугите во реонот на Чаир - Скопје. Имаше времен прекин на услугите за телевизија и интернет на DVB-C технологија...

Известување

А1 ги известува своите корисници дека на 13.09.2022г. се планирани активности за унапредување на мрежата со цел усовршување на корисничкото искуство, поради што се можни прекини кај корисниците на DOCSIS технологија во реонот на Гостивар...