02.07.2020

А1 Македонија со зголемен попуст за уреди за своите корисници на A1 Combo

Летно освежување од А1, попуст од 15.000 денари за купување на уред

Дознај повеќе

Интервју со Емилија Зографска - Комуникациите не се факултативна опција туку потреба

На самиот почеток на прогласување на кризата А1 Македонија беше компанија, која иако голема по бројот на вработени , провајдер на едни од клучните услуги за граѓаните , сепак успеа веднаш да направи брз пресврт во работењето, да ги префрли вработените во

Интервју со Светлана Мисајловска - Менторството води кон деловен успех

А1 Македонија е компанија која е водена од тимскиот дух, а вработените и нивниот развој се секогаш на прво место. Ви ја претставуваме Светлана Мисајловска, експерт во одделот за човечки ресурси во А1 Македонија, дипломиран психолог, која веќе долги години

Стефан Јовановски, безбедноста и добросостојбата на вработените се приоритет за А1 Македонија

Одделите за човечки ресурси преживуваат еден од најголемите предизвици во време на здравствената криза. Исправени се пред задачата да обезбедат безбедност за своите вработени, да обезбедат услови за работа од дома и притоа работата да носи задоволство што

Интервју со Елена Панова, директорка на продажба и маркетинг за приватни корисници во А1 Македонија

Неодамна, А1 Македонија ја лансираше првата виртуелна продавница што е единствена на македонскиот пазар и воведува нови стандарди во процесот на набавка на телекомуникациските производи и услуги. “Како еден од двата најголеми телекомуникациски....

Интервју со Бисера Николова и Мартина Димовска

А1 Македонија е компанија која има јасна цел, да обезбеди дигитални услуги за своите корисници кои ќе го направат нивното секојдневие поедноставно, а во вонредните услови предизвикани од коронавирусот да овозможи социјална дистанца за да го заштитат своет

Интервју со Стефан Јовановски - Човечки ресурси во време на Ковид – 19

Одделите за човечки ресурси преживуваат еден од најголемите предизвици во време на здравствената криза. Исправени се пред задачата да оебзбедат безбедност за своите вработени, да обезбедат услови за работа од дома и при тоа работата да носи задоволство шт