18.11.2020

Горан Мауровски

Главен извршен директор на ДГ БЕТОН АД Скопје

Дознај повеќе

Ексклузивно интервју со Томас Арнолднер, Главен Извршен Директор на А1 Телеком Австрија Групацијата за Фактор

Новиот А1 бренд ќе значи понуда што овозможува врвно корисничко искуство.