13.07.2023

М-р Маријана Димоска

akcija.com.mk е онлајн продавница која нуди широка палета од преку 20.000 производи за домаќинство, декор и мебел, по принципот “склопи сам“...

Дознај повеќе

Одржливиот начин на работење e стратешка определба, а не факултативна активност на компaниите

Општествената одговорност или интернационално позната како CSR (corporate social responsibility) е практика која долги години компаниите на светско ниво ја применуваат во различни сегменти...

Групацијата А1 Телеком Австрија чиј член е и А1 Македонија е основач на „Европската зелена дигитална коалиција“ (EGDC)

Преку потпишување на „Декларацијата на членовите на Европската зелена дигитална коалиција“, од страна на извршниот директор на Групацијата А1 Телеком Австрија...

Office Plus

Сашо Веселиновски

Квалитетот на мрежата поважен од кога било

Уште во првата генерација на мобилните мрежи во 80десетите години луѓето ја препознаа слободата на комуникациja во движење и покрај единствената услуга која се овозможи so 1Г е говорот и тоа на аналогна технологија...

А1 за корисниците на мобилната телефонија

30GB сурфање на најбрзата мобилна мрежа во земјата

A1 Македонија има најбрза мобилна мрежа на територијата на целата држава - потврдено со мерењата на Агенцијата за електронски комуникации

А1 Македонија со големо задоволство ја информира јавноста дека има најдобри измерени вредности при мерењата на квалитетот на мобилните мрежи на територијата на целата држава...