23.09.2021

Ѓорѓи Груевски, Генерален Оперативен Директор

Институтот ЛЕОРОН нуди специјализирани услуги од областа на професионалното развивање на корпоративни клиенти во Средниот Исток...

Дознај повеќе

Едукацијата и заштитата на децата на интернет еден од приоритетите на А1 Македонија

Со развојот на дигитализацијата, секојдневието поминато без интернет е скоро незамисливо. Не само возрасните туку и најмладите го користат во голема мера, поголемиот дел од нив за забава.

Корисниците за нас

Осигурително брокерско друштво “СН Осигурителен брокер АД Битола“

За Македонија навиваме !

Разликите во корисничките потреби за следење на спортска содржина

Интервју со Драган Николовски, Тим лидер за продажба за деловни корисници

Успешен, динамичен, посветен и вистински тимски играч, се епитетите кои го опишуваат најдобро Драган Николовски, тим лидер за продажба за деловни корисници...

Интервју со Иво Пауновски, Раководител на одделот ИКТ и партнерство

А1 Македонија е избрана за најдобар понудувач на меѓународниот тендер за набавка и имплементација на Smart Lake решение за потребите на Општина Велес. За овој последен од низата успеси на одделот ИКТ, разговаравме со Раководителот на ИКТ и партнерство...

Помошта од вештачката интелигенција во деловните процеси

Кариерата ја започнав во класичниот маркетинг, во А1, а потоа се префрлив на работни места од областа на дигитализацијата. Така, моето моментално работно место...