13.07.2023

М-р Маријана Димоска

akcija.com.mk е онлајн продавница која нуди широка палета од преку 20.000 производи за домаќинство, декор и мебел, по принципот “склопи сам“...

Дознај повеќе

Известување

Вип ги известува своите корисници дека на ден 14.08.2018, поради оштетување на оптички кабел...

Известување

Вип ги известува своите корисници дека на ден 25.07.2018, поради скинат оптички кабел...

Известување

Вип ги известува своите корисници дека во текот на 19.07. 2018г. поради оштетување на оптички кабли дојде до неочекуван прекин

Известување за корисници

Промена на DVB-T радиофреквенциски канали во зона Стогово

Известување за корисници

Вип ги известува своите корисници дека на ден 03.06.2018, поради технички проблем...

Известување за промена на седиште

Друштвото за комуникациски услуги ОНЕ.ВИП ДООЕЛ Скопје ги известува своите корисници...