Корисничка поддршка

Дигитален техничар - достапен 24/7 преку Мојот А1

Оваа услуга ќе Ви помогне сами да ги детектирате и да ги отстраните евентуалните потешкотии поврзани со Вашите фиксни услуги: интернет, телевизија и фиксен телефон. Дигиталниот Техничар можете да го користите преку Мојот А1 (апликацијата и веб-порталот).

DT
Продолжи на следен чекор

A1 Guru

Најдете го решението со помош на видео туторијали за користење на нашите услуги

Дознај повеќе

Мапа на покриеност

Дознај повеќе

А1 салони

Дознај повеќе