Black Friday

 
 

Недела на Black Friday, со онлајн попуст на смартфони!

 
онлајн достапен

A1 Alpha 20+

  • 6.53" TFT LTPS display
  • Octa-Core CPU
  • 128GB internal / 4GB RAM
  • 48+8+2+2MP rear + 16MP front camera
69 ден./мес. со A1 Neon+
Black Friday price
Нарачај
онлајн достапен

Realme 6s

  • 6,5" FHD+ display
  • Octa-Core CPU
  • 64GB internal / 4GB RAM
  • 48+8+2MP rear + 16MP front camera
169 ден./мес. со A1 Neon+
Black Friday цена
Нарачај

Нарачајте нов смартфон со A1 Neon+ преку онлајн каналот за продажба или преку нашата виртуелна продавница А1 Live Shop и добијте супер Black Friday попуст!

Изберете ја тарифата A1 Neon+ и добијте дополнителен попуст за нов смартфон и промотивни 30GB интернет, за цело времетраење на договорот.

Целата понуда на телефони кои се вклучени во Black Friday промоцијата, можете да ја погледнете тука.

Понудата важи во ограничен временски период, за тарифните модели A1 Neon и A1 Neon+, од 20.11.2020 до 30.11.2020, за склучување на нов или со обнова на претплатнички договор на 24 месеци.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.

Нарачката може да биде откажана од Ваша страна доколку по завршувањето на процесот не се согласувате со понудените услови, или од страна на А1 доколку не ги исполнувате предвидените услови.