Не ја пропуштајте одличната понуда на Xiaomi во продажните салони на А1!

Нарачајте Xiaomi 14 и добијте Redmi Pad SE и Xiaomi Smart Band 8.

Понудата важи за сите приватни и деловни корисници кои ќе нарачаат уред Xiaomi 14 во предпродажба, за времетраење на понудата од 26.02.2024 до 10.03.2024 , ќе добијат дополнителни уреди Redmi Pad SE и Xiaomi Band 8.

По завршување на периодот на валидност на оваа понуда, корисникот ке ги подигне сите уреди кои се дел од понудата во период помеѓу 11 март и 29 март

Предметната акција ќе заврши и пред истекот на наведениот рок доколку дојде до исцрпување на залихите на уредите и/или дополнителните уреди кои се предмет на оваа акција.

А1 го задржува правото да ја прекине оваа понуда во секое време. Количините се ограничени.

Xiaomi 14
Основна цена: 66.999 ден.
Xiaomi 14
Основна цена: 66.999 ден.