A1 Net Sef

Со А1 Net Sef, неискористениот месечен интернет, користи го кога сакаш!

Изберете А1 Neo M тарифа и добијте промотивни 15GB интернет, вклучувајќи и А1 Net Sef, Вашиот личен сеф за интернет, каде што ќе Ви биде сочуван неискористениот месечен, национален интернет од Вашата тарифа и ќе можете да го користите кога и да Ви треба.

Со А1 Neo тарифите добивате:

A1 Neo L

A1 Net Sef

до 100GB

20GB

национален интернет
Неограничени
минути и СМС
50 минути
меѓународни разговори
1.399
ден./мес.
Препорачана тарифа

A1 Neo M

A1 Net Sef

до 50GB

10GB 15GB

национален интернет
Неограничени
минути и СМС
799
ден./мес.

A1 Neo S

 

 

1GB

национален интернет
Неограничени
минути
499
ден./мес.

По искористувањето на вклучениот интернет во тарифниот модел и А1 Net Sef, продолжувате да користите интернет, бесплатно, но со намалена брзина.

Доколку веќе сте корисник на Постпејд мобилна линија и во промотивниот период активирате дополнителна A1 Neo линија, ќе добиете и дополнителни 1.000 денари попуст за нов телефон. Дополнителниот попуст за нов телефон важи за физички лица, кои ќе склучат нов договор на 24 месеци, а чија постојна мобилна линија е со најмалку 3 месеци до истек на договорот.

Понудата важи за нови и за постојни корисници, со избор на тарифен модел A1 Neo, со склучување на нов или со обнова на договорот, на 24 месеци. Дополнителен услов за корисникот да ја добие промоцијата со 15GB мобилен интернет за тарифниот модел A1 Neo M, е да има активирана електронска сметка. Еднократниот надоместок, за активација на тарифен модел, изнесува 59 денари по линија. Неограничените минути и СМС-пораките, важат кон сите национални мрежи. Интервалот на тарифирање за разговори е 60 секунди, а за национален интернет е 1KB.

Што е A1 Net Sef?

A1 Net Sef e Ваш личен сеф за интернет, каде што ќе Ви биде сочуван неискористениот месечен, национален интернет од Вашата тарифа и ќе можете да го користите кога и да Ви треба.

Зачуваниот интернет во А1 Net Sef, започнувате да го користите, од моментот кога ќе го потрошите интернетот, вклучен во претплатата.

Преку апликацијата Мојот А1, можете, постојано, да следите колку интернет имате потрошено од вклучениот интернет во Вашата тарифа и колку сте зачувале во Вашиот А1 Net Sef.

Мобилна апликација Мојот А1

за брз, лесен и прегледен увид во Вашите кориснички сметки.

Дознај повеќе