31.10.2022

Известување

Како резултат на постојано збогатување на ТВ содржините за своите корисници, А1 Македонија најавува дека од 1.12.2022 година, ТВ каналите од платформата Digitalb ќе бидат заменети со ТВ канали од атрактивната платформата Tring.

Со ова, корисниците добиваат 40 ТВ канали на албански јазик со филмски содржини, емисии за деца и млади, документарни канали како и популарни музички содржини. Имено, од 1.12.2022 ќе бидат достапни:

Vizion + HD, BBF, News 7, Folk +, Tring Tring,News 24, Tring Action, Tring Fantasy, Vizion +, KTV - Koha Vision, ABC News, Report TV, Tip Tv,Tring Tring, Tring Planet, Tring History, Tring World, Tring Super, Living, Smile, Tring Jolly, Tring Shqip, Tring Comedy, Fax News, Euronews Albania, Click TV, Tring Life, 3+, Sport News HD, Club TV, Muse, Bizzare, Bunga Bunga и Desire.

Корисниците ќе имаат можност да ги следат и Tring Muse, Tring Original, Tring Bubble, Tring Series, Tring Classic HD, Tring Family HD, Tring Novelas, Tring Kids, Tring Collection HD, Kanal D Drama, Kanali 7, Elrodi TV, RTSH Plus, RTSH 3 HD, RTSH 1 HD, RTSH Muzik, RTSH Shqip, RTSH 24 Lajme.

Назад