Слични содржини

Card image cap

PAKSON

Ванчо Живков - Генерален менаџер

Дознај повеќе
Card image cap

Биотек Лабораторија

Прва специјалистичка лабораторија направена по водечки светски стандарди и опремена со најсовремени технолошки апарати.

Дознај повеќе