Сè што ти треба за одлична забава се многу гигабајти и желба за нови и возбудливи искуства! Со А1 Припејд сега можеш да добиеш 100GB интернет за само 299 денари.

Доколку сè уште не си А1 Припејд корисник, избери:

  • А1 Припејд SIM-картичка за 299 денари и добиј една SIM-картичка со вклучени 100GB интернет, или
  • А1 Duo за 399 денари и добиj две SIM-картички, секоја со вклучени 100GB интернет

Вклучените 100GB интернет за новите SIM-картички можат да се користат во првите 2 недели од активирањето на SIM-картичките.

Како нов A1 Припејд корисник, дополнително добиваш и:

  • неограничени разговори во мрежата на А1 во првата недела од активацијата
  • 50 денари кредит што можеш да го користиш за што сакаш

Вклучениот кредит на A1 Припејд SIM-картички може да го користиш за што сакаш.

По истекот на промотивниот период, наведените пакети автоматски ќе се обноват, и тоа месечниот пакет со 100GB интернет за 299 ден. и неделниот пакет со неограничени разговори во А1 за 79 ден.

Ако си веќе А1 Припејд корисник, можеш да го активираш месечниот припејд пакет со 100GB.

Сите постоечки А1 Припејд корисници можат да го активираат пакетот со 100GB интернет преку апликацијата Мојот A1 или со испраќање SMS на 1410 со текст 100GB. На корисниците ќе им биде испратено известување преку SMS кога пакетот со 100GB ќе биде достапен за користење.

А1 го задржува правото да ја прекине понудата во секое време.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.