Во парк, на пикник, во автомобил, на викенд, кај пријателите, едноставно бидете секаде и секогаш онлајн со интернет тарифата A1 Mobile Net. Таа е идеално решение за Вас, доколку имате потреба од користење интернет на дополнителен уред или пак Ви треба интернет за Вашето дете.

Тарифата е достапна со SIM картичка која Ви овозможува 20GB супер брз мобилен интернет секој месец, за само 499 денари/месечно.

Со тарифата A1 Mobile Net, дополнително имате можност да одберете:

  • Alcatel Tablet 3T 8" за 0 денари или
  • Alcatel Tablet 3T 10" на 24 месечни рати од само 199 денари/месечно.

Понудата е промотивна и важи со склучување договор на 24 месеци. Количините на таблети се ограничени.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.