HBO GO - Најдобрите серии и филмови со A1 Combo

Со HBO GO гледајте ги омилените филмови и серии каде и да сте низ Македонија! Уживајте во повеќе од 4.000 наслови кога било, каде било. Услугата HBO GO овозможува следење на содржините преку интернет. Гледајте ги најдобрите филмови, најновите серии, документарни филмови и концерти што ви се достапни за следење преку компјутер/лаптоп, смартфон, таблет или smartTV секогаш кога ќе посакате, најмногу на 5 уреди, а истовремено на 2 уреди.

HBO Premium пакет

Услугата HBO GO е достапна со пакетот HBO Premium, кој покрај услугите HBO GO и HBO on Demand, ги вклучува и телевизиските канали HBO, HBO2 и HBO3. Пакетот HBO Premium е достапен за сите корисници на A1 Комбо, A1 Комбо Lite, A1 TV и A1 TV Lite, со месечна претплата од 299 денари.
Пакетот HBO Premium можете да го активирате во сите продажни места на A1 или со повик во Контакт центарот на 077 1234.

Услуга HBO GO

Услугата HBO GO е достапна и за активација како самостојна услуга, за следење на содржините преку интернет, за сите A1 Постпејд корисници на фиксни и мобилни услуги (со A1 SIM-картичка), со претплата од 249 денари/месечно.

Услугата HBO GO можете да ја активирате во сите продажни места на A1 или со повик во Контакт центарот на 077 1234. Исто така, A1 Постпејд мобилните корисници можат да активираат HBO GO со праќање на SMS со текст HBO GO START на бројот 149 100.

Во зависност од начинот на активација, ќе добиете активациски код преку SMS, е-mail или во продавница (од кога почнува наплатата на услугата), кој треба да го внесете при регистрација за користење на услугата на страницата HBOGO.mk. Претплатата за услугата HBO GO автоматски се продолжува секој нареден месец (за нови 30 дена), сè додека корисникот не ја деактивира услугата. Деактивација на услугата HBO GO можете да ја направите во сите продажни места на A1, со повик во Контакт центарот на 077 1234 или со праќање SMS со текст HBO GO STOP на бројот 149 100.

Регистрација за користење на услугата HBO GO

За да гледате HBO GO преку вашиот компјутер, потребно е да пристапите на www.hbogo.mk и да направите регистрација. За користење HBO GO на вашиот смартфон или таблет, инсталирајте ja мобилната апликација HBO GO од Google Play Store или од App Store во зависност од вашиот уред. Откако ќе ја преземете мобилната апликација, регистрирајте се за користење на HBO GO. Регистрирајте се на мобилната апликација HBO GO или тука, на следниов начин:

  • Изберете оператор А1 Македонија ДООЕЛ.
  • Внесете го активацискиот код, добиен преку SMS, е-mail или во продавница.
  • По успешната регистрација, се најавувате и можете да започнете со користење на HBO GO.

 

За да ги гледате содржините преку компјутер, секогаш треба да пристапувате на www.hbogo.mk, а за гледање преку мобилен уред, пристапете преку мобилната апликација.

 

При користење на HBO GO, имајте предвид дека се користи интернет-сообраќај од вашата тарифа.