Разиграј го летото

со најдобрата припејд понуда
на најбрзата мобилна мрежа

 

Сè што ти треба за супер забава се многу гигабајти и желба за нови и возбудливи доживувања! Aктивирај го месечниот интернет пакет и добиј 10GB за опуштено сурфање цел месец, за само 299 ден.

Постојните А1 Припејд корисници месечниот пакет со 10GB интернет можат да го активираат преку апликацијата Мојот А1 или со испраќање SMS-порака на бројот 1410 со текст 10GB. Пакетот со 10GB интернет ќе биде достапен за користење откако корисникот ќе добие потврда преку SMS-порака.

Доколку сè уште не си А1 Припејд корисник, избери:

  • А1 Припејд SIM-картичка за 299 денари и добиј една SIM-картичка со вклучени 10GB интернет, или
  • А1 Duo за 399 денари и добиj две SIM-картички, секоја со вклучени 10GB интернет.

Вклучените 10GB интернет за новите SIM-картички можат да се користат во првите 2 недели од активирањето на SIM-картичките.

Како нов A1 Припејд корисник, дополнително добиваш и:

  • неограничени разговори во мрежата на А1 во првата недела од активацијата
  • 50 денари кредит што можеш да го користиш за што сакаш.

По истекот на промотивниот период, наведените пакети автоматски ќе се обноват, и тоа месечниот пакет со 10GB интернет за 299 ден. и неделниот пакет со неограничени разговори во А1 за 79 ден.

Понудата е промотивна и важи ограничен временски период.

За повеќе информации контактирајте нè преку контакт центарот на 077 1234