Новости

Биди во тек со промените кои ги носи А1

25
милиони корисници
во седум земји
4,47
милијарди евра
приходи во 2018
18,705
вработени

За A1 Telekom Austria Group

А1 Telekom Austria Group е најголемата телекомуникациска компанија во Австрија која успешно се позиционира на повеќе интернационални пазари.